Με τις ίδιες απουσίες ενόψει ΠΑΟΚ η Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Με τις ίδιες απουσίες ενόψει ΠΑΟΚ η Ξάνθη

bet365

Την προετοιμασία της για το ματς με τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια συνέχισε η Ξάνθη, με τις απουσίες να είναι και πάλι αυτές των Παπαστεριανό, Μπαξεβανίδη, Κρίστοφερ.

Μία προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης. Οι ακρίτες συνέχισαν, με αυτή, την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κατοχής της μπάλας και τελειώματα φάσεων.

Από αυτό έμειναν εκτός οι Παπαστεριανός, Μπαξεβανίδης, Κρίστοφερ, που ως γνωστόν ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και συνέχισαν τα ατομικά τους. Έτσι, η προετοιμασία της Σκόντα ενόψει του αγώνα της επόμενης Κυριακής (3/1) θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί τη δεύτερη μέρα του νέου έτους.

Από εκεί και πέρα, στο μεταγραφικό κομμάτι έχουν αποτελέσει ήδη παρελθόν οι Τόμιτς, Έλτον, ενώ έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και έχει επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια ο Δημήτρης Γούτας. Βέβαια, δεν αποκλείεται να γίνουν κι άλλες κινήσεις στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ειδικά σε θέσεις που θα κριθεί ότι η ομάδα της Θράκης χρειάζεται ενίσχυση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα