Νέα Υόρκη ή Λος Αντζελες για Πουλίδο

Νέα Υόρκη ή Λος Αντζελες για Πουλίδο

Gazzetta team
Νέα Υόρκη ή Λος Αντζελες για Πουλίδο

bet365

Ο Αλαν Πουλίδο είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και οι Μεξικάνοι έβγαλαν στην... φορά τις ομάδες που ενδιαφέρονται.

Είχε γίνει γνωστό προ ημερών. Πως για τον Αλαν Πουλίδο υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα του MLS. Ούτε εάν υπήρχε θέμα αγοράς είχε γίνει γνωστό ούτε ποια ομάδα. Εν τέλει οι Μεξικάνοι αποκάλυψαν ποιες ομάδες ενδιαφέρονται τελικά για τον νεαρό φορ.

Σύμφωνα λοιπόν με τους συμπατριώτες του Πουλίδο οι Ρεντ Μπουλς της Νέας Υόρκης και η Λος Αντζελες Γκάλαξι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον επιθετικό του Ολυμπιακού. Ο Πουλίδο δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα και όλα δείχνουν ότι θα δοθεί τελικά δανεικός και δεν θα πωληθεί εκτός εάν υπάρξει μια εξαιρετική πρόταση για τον Μεξικανό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα