Φιλικό κοινωνικού χαρακτήρα από ΑΕΛ

Φιλικό κοινωνικού χαρακτήρα από ΑΕΛ

Φιλικός αγώνας κοινωνικού χαρακτήρα μεταξύ των παλαιμάχων και μιας επίλεκτης ομάδας της ΑΕΛ θα γίνει στο AEL FC Arena την Τετάρτη (30/12).

Φιλικό κοινωνικού χαρακτήρα από ΑΕΛ

Το κοινωνικό της πρόσωπο θα δείξει η ΑΕΛ, που θα διοργανώσει φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου την Τετάρτη (30/12) στο AEL FC Arena. Η μία ομάδα θα αποτελείται από παλαίμαχους των «βυσσινί» και η άλλη από μέλη του τεχνικού και του ιατρικού τιμ, της διοίκησης, στελέχη του συλλόγου και όχι μόνο. Η είσοδος ορίστηκε για τους φιλάθλους στα 5 ευρώ, με τα έσοδα να πηγαίνουν στις κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Ένας αγώνας ποδοσφαίρου με κοινωνικό χαρακτήρα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2015 στο AEL FC ARENA στις 15:00 μεταξύ των παλαιμάχων της ΑΕΛ και μιας επίλεκτης ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΛ που θα αποτελείται από μέλη του προπονητικού και ιατρικού team, μέλη της διοίκησης, στελέχη της ομάδας, συνεργάτες, φίλους και όχι μόνο...

Ο αγώνας θα γίνει για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι πάντα δίπλα στους άπορους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Γενική είσοδος ορίζεται στα 5 ευρώ για τους ενήλικες και δωρεάν είσοδος για τα παιδιά.

Τον αγώνα θα παρακολουθήσει σύσσωμη οικογένεια της ΑΕΛ με όλους τους ποδοσφαιριστές και οι μικροί μας φίλοι και οι οπαδοί μας θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν ευχές, να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί την εταιρία Γήπεδο Λάρισας ΑΕ και τον κ. Κώστα Πηλαδάκη για τη δωρεάν παραχώρηση του AEL FC ARENA ώστε να διεξαχθεί ο εν λόγω αγώνας.

Best of internet