Παπαδόπουλος: «Υπάρχει ομοιογένεια στον Ηρακλή»

Παπαδόπουλος: «Υπάρχει ομοιογένεια στον Ηρακλή»

Παπαδόπουλος: «Υπάρχει ομοιογένεια στον Ηρακλή»

Ο προπονητής του Ηρακλή μίλησε για το χτίσιμο  που έγινε το καλοκαίρι, αλλά και για το πρώτο γύρο. Ο Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο τι θα ήθελε να δει από εδώ και στο εξής από την ομάδα.  

Ο Νίκος Παπαδόπουλος με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά είπε τα εξής: «Τα θετικά για την ομάδα είναι ότι δεν έχουμε αλλάξει το ρόστερ μας από την περσινή σεζόν. Έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια, αυτό είναι κάτι το οποίο το κρατήσαμε με μεγάλο αγώνα. Η ομάδα έχει ομοιογένεια και αυτό την βοηθά ώστε να συσπειρώνεται και να αντιδρά στις δύσκολες στιγμές. Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολη χρονιά κυρίως λόγω απειρίας αρκετών ποδοσφαιριστών  οι οποίοι δεν είχαν παίξει Superleague. Γνώριζα ότι στην αρχή ότι αυτό θα ήταν πρόβλημα αλλά μέσα από τα παιχνίδια διορθώθηκε».

Για την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, είπε: «Πέρα από τα σχόλια αρκετών πρέπει να είμαστε δίκαιοι και να βλέπουμε αντικειμενικά, ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ καλή ομάδα. Το έχει δείξει στον πρώτο γύρο, αλλά και στο Champions League. Παίζει πολύ καλά και έχει παίκτες με προσωπικότητα. Νομίζω δίκαια βρίσκεται στην κορυφή».

Για  το ποιος κατά την άποψη του είναι ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα για τον πρώτο γύρο, είπε: «Θα πω δυο που μου έχουν κάνει εντύπωση. Ο ένας είναι ο Φορτούνης ο οποίος είναι και Ελληνόπουλο. Μου έχει κάνει εντύπωση και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, ο δεξιός μπακ του Πλατανιά ο Κουλιμπαλί. Βοηθάει πολύ την ομάδα του, είναι ένας πολύ καλός παίκτης.

Για την στιγμή του Ηρακλή που κρατά από τον πρώτο γύρο, είπε: «Το πρώτο γκολ που βάλαμε στο πρωτάθλημα με την Καλλονή όταν και επιστρέψαμε στη Superleague.  Αυτή ήταν και μια πολύ σημαντική στιγμή καθώς αρχίσαμε τη χρονιά νίκη. Γενικά η ομάδα είχε πολλές σημαντικές στιγμές και νίκες, αλλά αυτή ήταν η σημαντικότερη από τότε που επέστρεψε  στη Superleague».

Για το τι θα ήθελε να αλλάξει στην ομάδα για τον δεύτερο γύρο, είπε: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η οργάνωση, κάθε μέρα προσπαθώ να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Είναι πολλά, δεν μπορώ να αναφερθώ σε κάτι συγκεκριμένο. Αγωνιστικά θα επιδιώξουμε να πάρουμε δυο ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα, που να ξέρουν την κατηγορία για να μπορέσουμε σιγά - σιγά, να ανέβουμε επίπεδο».

 

Best of internet