Σάντος: «Ωρίμασα ως άνθρωπος στην Ελλάδα»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Σάντος: «Ωρίμασα ως άνθρωπος στην Ελλάδα»

bet365

Ο Φερνάντο Σάντος μιλώντας στον πορτογαλικό Τύπο θυμήθηκε τις ιδιαιτερότητες των Ελλήνων αναφορικά με το ωράριο που δεν τηρούσαν ποτέ!

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός θυμήθηκε ακόμη και την συμβουλή που του έδωσε ένας Έλληνας γιατρός προκειμένου να μην κάνει πρωινές προπονήσεις.

«Όταν έφθασα στην Ελλάδα, είχαν κακές συνήθειες. Είχα βρει μια εξήγηση... πολιτιστική. Ο Έλληνες τρώει για βράδυ πολύ αργά, ποτέ πριν της 22:30.

Ο Φερνάντο Σάντος θα βρεθεί στον πάγκο της Πορτογαλίας στο EURO 2016. Σε απόδοση 17.00 στη Novibet το ενδεχόμενο να φτάσει η ομάδα του στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Έλληνας θέλει να μιλά μέχρι να κοιμηθεί, στις 2 ή 3 τα ξημερώματα. Έβαζα προπόνηση στις 8 το πρωί και μου έλεγαν ότι δεν εξυπηρετούσε γιατί υπήρχε μποτιλιάρισμα. Μετά πήγα στο γραφείο και έβαλα την προπόνηση στις 7 το πρωί. Και με κοίταζαν όλοι έκπληκτοι. Ακόμη κι ένας γιατρός ήρθε να μιλήσει μαζί μου και μου είπε ότι το να προπονείσαι πολύ πρωί δεν είναι καλό φυσιολογικά.

Πάντως, η Ελλάδα με έκανε να ωριμάσω ως άνθρωπος. Οι Έλληνες είναι πιο ανεπίσημοι από εμάς κι επανέκτησα μια συνήθεια που είχα χάσει στην Πορτογαλία: Να έχεις επαφές με δημοσιογράφους, μετά τις προπονήσεις και να μιλάμε οι μεν με τους δε», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

 

Τελευταία Νέα