«Ψάχνεται» στην Ιταλία για γκολκίπερ η Λίβερπουλ

Θοδωρής Βασίλης
«Ψάχνεται» στην Ιταλία για γκολκίπερ η Λίβερπουλ

bet365

Μία από τις θέσεις στις οποίες πονάει η Λίβερπουλ είναι αυτή του τερματοφύλακα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι «κόκκινοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στην Ιταλία.

Η Λίβερπουλ ψάχνεται για τερματοφύλακα και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ετοιμάζει επιδρομή τον Ιανουάριο στην Serie A για να βρει τον ιδανικό πορτιέρο. Όπως αναφέρει το Sky Sport Italia οι «κόκκινοι» έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Φεντερίκο Μαρκέτι της Λάτσιο και τον Ντιέγκο Λόπες της Μίλαν.

Ο Μαρκέτι είναι διεθνής με την εθνική Ιταλίας αλλά έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς και στην Λάτσιο δεν θα έλεγαν όχι σε μια πιθανή πώλησή του, ενώ από την πλευρά του ο Ντιέγκο Λόπες έχει χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα από τον 16χρονο Ντοναρούμα.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου αν καταλογιστεί πέναλτι στον αγώνα της Χαρτς με τη Σέλτικ για την Πρέμιερ Σκωτίας.

Ο Λόπες είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Μίλαν και από την στιγμή που οι «ροσονέρι» δεν τον υπολογίζουν θα ήταν υπέρ μιας πώλησης ή ακόμη και δανεισμού του Ισπανού άσου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα