Περιμένουν την Βέροια στην Γκάνα!

Περιμένουν την Βέροια στην Γκάνα!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Περιμένουν την Βέροια στην Γκάνα!

bet365

Στη Γκάνα επιμένουν πως η αποστολή της Βέροιας θα ταξιδέψει στις 2 Ιανουαρίου για το φιλικό με την Ασάντε Κοτόκο αγνοώντας πως η ελληνική ομάδα έχει αγώνα την ίδια μέρα!

Η Ασάντε Κοτόκο από την Γκάνα στις 3 Ιανουαρίου συμπληρώνει 80 χρόνια από την ίδρυση της.

Για να το γιορτάσει προσπαθεί να κλείσει φιλικό με ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του αφρικανικού συλλόγου, Έρικ Οπόνγκ Γεμπόα υποστηρίζει πως η Βέροια θα ταξιδέψει παραμονές του αγώνα με πτήση της Turkish Airlines δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες για την ακριβή ώρα άφιξης.

Στα Ιωάννινα θα ταξιδέψει η Βέροια για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ. Σε απόδοση 3.90 στην Expekt βρίσκεται η νίκη της «Βασίλισσας του Βορρά».

Μάλιστα τονίζει πως το ματς θα διεξαχθεί στις 3 Ιανουαρίου στο Μπάμπα Γιάρα Σπορτς Στέιντιουμ!

«Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει διακοπεί. Η Βέροια έδωσε το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της στις 19 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου δεν έχει άλλες υποχρεώσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γεμπόα.

Ο Γκανέζος παράγοντας προφανώς αγνοεί πως στις 2 Ιανουαρίου η «Βασίλισσα του Βορρά» φιλοξενείται στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ και ως εκ τούτου οι παραπάνω δηλώσεις ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα