Επιμένουν για Καρέλη-Γιόχανσον οι Βέλγοι

Gazzetta team
Επιμένουν για Καρέλη-Γιόχανσον οι Βέλγοι

bet365

Συνεχίζονται τα σενάρια που θέλουν την Γκενκ να ετοιμάζεται για κρούση σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για τους Καρέλη και Γιόχανσον αντίστοιχα.

Στο στόχαστρο της Γκενκ βρίσκονται ο Νίκος Καρέλης και ο Γιάκομπ Γιόχανσον, με τους Βέλγους να είναι έτοιμοι να καταθέσουν και επίσημες προτάσεις σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be», το ενδιαφέρον της Παλέρμο, δεν αλλάζει κάτι, με την Γκεν να είναι αποφασισμένη να κάνει νέα προσπάθεια για να κάνει δικό του τον διεθνή επιθετικό.

Μαζί με την υπόθεση του Καρέλη, οι διοικούντες την ομάδα έχουν ξεχωρίσει και την περίπτωση του Γιάκομπ Γιόχανσον, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Μην ξεχνάμε, πως ο άσος τς ΑΕΚ πρόσφατα γράφτηκε πως απασχολεί και την Γάνδη που βρίσκεται και στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα