Κόστα: «Πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ»

Κόστα: «Πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Κόστα: «Πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ρικάρντο Κόστα, μίλησε για τους στόχους που έχει με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ήρθε στην Θεσσαλονίκη για πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είναι δύσκολο να πεις γιατί καθώς όλα μένουν στο κεφάλι. Αυτά που μου έρχονται στο μυαλό είναι οι στιγμές στην Τούμπα. Πιστεύω πρέπει να πεις πράγματα για τους οπαδούς, είναι η υποστήριξη που σου μένει στο μυαλό, όλη την ώρα έχεις γεμάτο γήπεδο κι είναι πολύ σημαντική αυτή η εικόνα, να τους βλέπουμε 90 λεπτά να μας βοηθούν αυτή η εικόνα μου έχει μείνει, χαρούμενοι και να τραγουδούν όλη την ώρα αυτό βοηθάει τους παίκτες πάντα και στη ψυχολογία».

Για το 2016 και πως τους στόχους του ίδιου και της ομάδας: «Ελπίζω να πάει η ομάδα στο Champions League. Εάν πάμε στα πλέι οφ και μείνουμε δεύτεροι τότε θα παίξουμε στο Champions League. Για εμένα προσωπικά και νομίζω και για την ομάδα είναι πολύ σημαντικό να παλέψουμε για το Champions League».

Για τους πιο προσωπικούς στόχους: «Ελπίζω να κατακτήσουμε κάποια στιγμή το πρωτάθλημα, αλλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον. Φέτος είναι δύσκολο, αλλά η ομάδα φτιάχνει κάτι δυνατό για το μέλλον προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου κι ελπίζω να είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας».

Για τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή στη χώρα μας για το 2015: «Είναι δύσκολο να απαντήσω. Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, με ικανότητα και δεν θέλω να λέω μόνο ένα όνομα, καθώς ο παίκτης πιστεύω παίζει με την ομάδα κι η ομάδα είναι πιο σημαντική. Εάν δεν έχεις κότσια τότε δεν μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα και δεν μπορείς να τα καταφέρεις στο ποδόσφαιρο. Για αστέρια μπορούμε να πούμε πολλά, ο Μέσι, ο Ρονάλντο είναι παίκτες που εάν τους δώσεις την μπάλα μπορούν να κάνουν κάτι από το πουθενά και να κρίνουν έναν αγώνα. ΄Άλλοι παίκτες όμως πρέπει να δουλέψουν μέσα από την ομάδα, όταν έχεις καλούς παίκτες, έχεις καλή ομάδα Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει παίκτες, αλλά όχι αστέρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα