Τι έκανες ΠΑΟΚ τον Γενάρη!

Τι έκανες ΠΑΟΚ τον Γενάρη!

Απόστολος Παγώνης
Τι έκανες ΠΑΟΚ τον Γενάρη!

bet365

Το gazzetta.gr ανοίγει τον φάκελο χειμερινές μεταγραφές στον ΠΑΟΚ και σας θυμίσει τι έκανε η διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη τα τελευταία τρία χρόνια. Ποιοι ποδοσφαιριστές φόρεσαν την «ασπρόμαυρη» φανέλα και ποια τα έργα τους.

Στις 10 Αυγούστου του 2012 ο Ιβάν Σαββίδη παίρνει στα χέρια τις τύχες του ΠΑΟΚ. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου δεν μπορούσε να κάνει εκείνο το διάστημα και πολλά πράγματα σε ότι είχε να κάνει με την ενίσχυση της ομάδας μεταγραφικά. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να αφήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα να ρολάρει με το πλάνο του Ζήση Βρύζα. Το Γενάρη όμως του 2013 ο ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τα ρούβλια του. Αποκτήθηκαν οι Κώστας Κατσουράνης, Ζβόνιμιρ Βούκιτς και Τσαρλ Ιτάνζ με συμβόλαιο και οι Σέκου Ολίσε, Αμπντούλ Καμαρά και Γκόρντον Σίλντενφελντ δανεικοί.

Τον Γενάρη του 2014 ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται ιδιαίτερα ζεστός να επενδύσει και πάλι χρήματα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τον μοναδικό της στόχο που ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο ομογενής επιχειρηματίας «τα σκάει» και φέρνει στην Τούμπα τον Μπίρμπας Νάτχο με 1.500.000€. Μαζί του είχαν υπογράψει και οι Χουάν Ινσαουράλδε, Μάαρτεν Μάρτενς (μάλιστα ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει νωρίτερα πλήρωσε στους Ολλανδούς, ενώ του έδωσε κι ένα ηγεμονικό συμβόλαιο). Ακολούθησαν οι Ντάνι Χούσεν, Χέντβινγκες Μαντούρο και Μίκαελ Γκσμπούρνινγκ.

Στην τελευταία μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ που είδε την ομάδα του να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και κοντράρει τον Ολυμπιακό στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος αποφασίζει και πάλι να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να φέρει στην Τούμπα τους Κρίστιαν Νομπόα, Ρικάρντο Κόστα και τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο. Το τελικό ήταν ο ΠΑΟΚ να χάσει το πρωτάθλημα μέχρι τον Φλεβάρη και να τερματίσει στην τελευταία θέση των play offs.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα