Ζέκα: «Θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε το Κύπελλο»

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΚΑΡΛΟΣ ΖΕΚΑ!

Ζέκα: «Θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε το Κύπελλο»

Ζέκα: «Θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε το Κύπελλο»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Κάρλος Ζέκα μίλησε για την διοργάνωση του Κυπέλλου, τους επόμενους στόχους της ομάδας του και το 2015. Τι είπε για τον Νίκο Καρέλη.

Τις επιδιώξεις που έχει για τη νέα χρονιά, τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου αλλά και τον Νίκο Καρέλη σχολίασε ο Κάρλος Ζέκα.
 
Ο Πορτογάλος άσος και αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε έτσι την δική του ανασκόπηση. Αναλυτικά όσα είπε στη Nova: 
 
Για την πιο δυνατή ποδοσφαιρική στιγμή που έζησε μέσα στο 2015: «Έχω πολλές καλές στιγμές και πολλές κακές. Όλες οι νίκες με τον Παναθηναϊκό ήταν σημαντικές φέτος κι αυτό με κάνει χαρούμενο». 
 
Για το τι ονειρεύεται για τον Παναθηναϊκό τη νέα χρονιά: «Το όνειρο που έχω έχει απομακρυνθεί πλέον. Το όνειρό μου, όπως είπα πριν είναι να είμαστε καλύτεροι. Να έχουμε καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα και να πάρουμε ένα τρόπαιο. Τώρα το μόνο που μπορούμε να διεκδικήσουμε είναι το Κύπελλο και πρέπει να παλέψουμε γι’ αυτό». 
 
Για τον πιο θεωρεί καλύτερο Έλληνα παίκτης την χρονιά που ολοκληρώθηκε: «Θεωρώ πως ήταν ο Νίκος Καρέλης. Δουλεύω μαζί του κάθε μέρα και βλέπω πόσο βελτιώνεται στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Γίνεται πολύ σημαντικός για μας. Σκοράρει και δουλεύει πολύ σκληρά. Αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους και πιστεύω πως του αξίζει».

Best of internet