Φορτούνης: Θέμα χρόνου το οικονομικό limit up!

Φορτούνης: Θέμα χρόνου το οικονομικό limit up!

Δημήτρης Τομαράς
Φορτούνης: Θέμα χρόνου το οικονομικό limit up!

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του Φορτούνη, κάτι που ήταν στο πλάνο του από τον περασμένο Οκτώβριο, όπως σας είχε αναφέρει το Gazzetta.gr.

Όλα δείχνουν πως είναι ζήτημα χρόνου η... επισημοποίηση της αναπροσαμοργής του συμβολαίου του Φορτούνη με τον Ολυμπιακό. Το Gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει σχετικά από τον περασμένο Οκτώβριο.

To πλάνο περιλαμβάνει τις διπλάσιες (σ.σ. και ίσως και παραπάνω) αποδοχές (σ.σ. ο Κώστας Φορτούνης παίρνει περίπου 400 χιλιάδες ευρώ). Η ουσία είναι πως οι Πειραιώτες θέλουν να επιβραβεύσουν οικονομικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Έλληνα άσο και να του δείξουν το πόσο πολύ εκτιμούν την προσφορά του. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως οι αγγλικές... σειρήνες δεν συνεχίζουν να ηχούν πιο δυνατά από ποτέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα