Τα παιδικά Χριστούγεννα των παικτών του Αστέρα (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Τα παιδικά Χριστούγεννα των παικτών του Αστέρα (pics)

bet365

Οι παίκτες του Αστέρα με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων θυμούνται τα πιο έντονα βιώματά τους από τις παιδικές τους γιορτινές μέρες. Δείτε φωτογραφίες τους από τότε που ήταν παιδιά.

Το επίσημο site του Αστέρα Τρίπολης ζήτησε από τους παίκτες των Αρκάδων να κάνουν το flash back τους στα παιδικά τους Χριστούγεννα. Ιδού τι είπαν:

1. Τόμας Κοσίτσκι: "Ηταν από τις γιορτές που περίμενα γιατί ανταλλάσσαμε δώρα τα οποία και περίμενα με αγωνία".
21. Κώστας Θεοδωρόπουλος: "Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι πολύ έντονα ότι περίμενα τα κάλαντα για να μαζέψω χρήματα και να παίρνω Playmobil!"
37. Γιώργος Μπαντής: "Πριν από πολλά χρόνια, όταν ήμουν 6 - 7 χρονών, θυμάμαι ανήμερα Χριστουγέννων που χιόνισε στην Ιερισσό. Αυτά τα Χριστούγεννα μου έχουν μείνει έντονα χαραγμένα γιατί στη Χαλκιδική δεν είχα δει ποτέ ξανά χιόνι!"
3. Θανάσης Παντελιάδης: "Θυμάμαι πολύ έντονα όταν ήμουν μαθητής δημοτικού, που είπα τα κάλαντα στην Κατερίνη και μάζεψα λεφτά για να πάρω ένα μπουφάν. Ήταν ένα αθλητικό μπουφάν στο στιλ που φορούσαν οι παίκτες που έπαιζαν τότε Τσάμπιονς Λιγκ!"
6. Φερνάντο Αλόκο: "Επειδή η μητέρα μου είναι από τη Βραζιλία, θυμάμαι τα ταξίδια που κάναμε αυτές τις μέρες στο Σάο Πάουλο. Ήταν πολύ έντονο για μένα ως παιδί. Για εμάς τα Χριστούγεννα είναι καλοκαίρι!"
18. Κώστας Γιαννούλης: "Τα Χριστούγεννα ήταν πάντα απρόοπτα για μένα. Όμως στην ηλικία των 5, θυμάμαι ότι έβαλα το δάχτυλο μου μέσα στην κορόνα που βάζαμε στην κορυφή του δέντρου, και σφήνωσε! Αμέσως έβαλα τα κλάματα γιατί νόμιζα ότι θα μου κόψουν το χέρι μαζί με το δάχτυλο. Μόλις ηρέμησα με φώναξε ο μπαμπάς μου, με σήκωσε πάνω για να βάλω την κορόνα και τότε έριξα κάτω όλο το δέντρο!"
27. Μπράιαν Λούι: "Τα Χριστούγεννα τα έχω συνδυάσει με τον Μάσα. Οι μητέρες μας είναι αδερφές, και έτσι όλοι μαζί με γιαγιάδες και παππούδες περνούσαμε πολύ όμορφες οικογενειακές στιγμές".
30. Ντορίν Γκοιάν: "Τα παιδικά χρόνια στη Ρουμανία ήταν δύσκολα. Υπήρχε φτώχεια. Εγώ ανήκω σε μια οικογένεια που είμαστε 7 αδέρφια και τα Χριστούγεννα ήμασταν όλοι μαζί στο χωριό! Στην χώρα μου υπάρχει το έθιμο με τα κάλαντα, όπως και εδώ. Στο τέλος από τα κάλαντα, με θυμάμαι ακόμη και τώρα, να μετράω τα λεφτά για να πάρω δώρα και γλυκά για όλους στο σπίτι!"
2. Εντουάρντο Ντούντου: "Τα Χριστούγεννα ήταν η γιορτή που περίμενα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη γιατί οι στιγμές στο σπίτι ήταν πολύ έντονες!"
8. Ελίνι Δημούτσος: "Οι γιορτές πάντα μου άρεσαν γιατί είχαν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα".
11. Νίκολας Φερνάντεζ: "Τα Χριστούγεννα στην Αργεντινή, ήταν πολύ όμορφα. Θυμάμαι τις έντονες οικογενειακές στιγμές. Μια φορά είχα ζητήσει δώρο ένα ποδήλατο και μία μπάλα και όταν τα είδα έκανα σαν τρελός!"
13. Γιώργος Ζησόπουλος: "Στην ηλικία των 5 με 6 είχα αρχίσει να αμφισβητώ την παρουσία του Άγιου Βασίλη! Τότε θυμάμαι, με πήρε ο πατέρας μου και πήγαμε να πάρουμε δώρα για τα Χριστούγεννα, χωρίς όμως να το πούμε στον αδερφό μου. Κάπου εκεί έπεσε ο μύθος για τον Άγιο Βασίλη μέσα μου, ωστόσο για μερικά χρόνια μετά κρατούσα το "μυστικό" από τον αδερφό μου!"
19. Τάσος Τσοκάνης: "Η ξεχωριστή εμπειρία που έχω από τα Χριστούγεννα όταν ήμουν παιδί είναι ότι λέγαμε απόγευμα τα κάλαντα στο Μακρυμάλλη Εύβοιας. Όλοι μαζί, με τους φίλους, περνούσαμε πολύ ωραίες και ξέγνοιαστες στιγμές".
20. Ταξιάρχης Φούντας: "Τα παιδικά μου Χριστούγεννα για μένα σημαίνουν Μαγούλα Μεσολογγίου. Εκεί ήμασταν όλοι μαζί, με συγγενείς, πολύ φαγητό και ζεστές στιγμές."
23. Φακούντο Μπερτόγλιο: "Αυτό που θυμάμαι από τα Χριστούγεννα είναι το ατελείωτο παιχνίδι και τα δώρα!"
25. Δημήτρης Κουρμπέλης: "Οι αναμνήσεις που έχω από τα Χριστούγεννα είναι τα κάλαντα στο χωρίο με στόχο να πάρω παπούτσια για ποδόσφαιρο!"
62. Ματίας Ιγκλέσιας: "Τα παιδικά μου Χριστούγεννα τα έχω συνδυάσει με την Αργεντινή και τις υψηλές θερμοκρασίες. Στην Μεντόσα, από όπου κατάγομαι, μαζευόμασταν όλοι μαζί, κάναμε μπάρμπεκιου και παίζαμε στην πισίνα. Θυμάμαι ότι ήμασταν πολλά παιδιά μαζί γιατί η μητέρα μου έχει 7 αδέρφια και μαζευόμασταν όλοι μαζί!"
86. Έντερσον Τορμένα: "Στο χωριό μου στη Βραζιλία, υπήρχε ένας Άγιος Βασίλης που έβγαινε στο δρόμο ανήμερα των Χριστουγέννων και μοίραζε στα παιδιά που ήμασταν και τον χαιρετούσαμε πολλά δώρα! Αυτή τη σκηνή δεν θα την ξεχάσω ποτέ!"
7. Πάμπλο Μάσα: "Τα Χριστούγεννα πάντα τα θυμάμαι μαζί με τον ξάδερφό μου, τον Λούι. Μαζευόμασταν όλη η οικογένεια, φτιάχναμε παραδοσιακό "Asado" και περιμέναμε πως και πως αυτές τις μέρες. Μας άρεσε πολύ το βράδυ γιατί ανάβαμε και πυροτεχνήματα!"
9. Δημήτρης Παπαδόπουλος: "Αυτό που έχει μείνει έντονα χαραγμένο στο μυαλό από την περίοδο των Χριστουγέννων είναι που μαζευόμασταν όλη η οικογένεια σπίτι και περνούσαμε ωραίες στιγμές ζεστασιάς..."
10. Μανουέλ Λανθαρότε: "Αυτό που έχει μείνει έντονα χαραγμένο στο μυαλό από την περίοδο των Χριστουγέννων είναι που μαζευόμασταν όλη η οικογένεια σπίτι και περνούσαμε ωραίες στιγμές ζεστασιάς..."
12. Βασίλης Σκουρτάϊ: "Αυτό που θυμάμαι έντονα είναι ένα ταξίδι που έκανα στη Βενετία! Ήταν τα πιο όμορφα Χριστούγεννα στη ζωή μου".
99. Απόστολος Γιάννου: "Τα Χριστούγεννα ήταν η αγαπημένη μου γιορτή. Δεν ήθελα να τελειώσουν και στενοχωριόμουν όταν έπρεπε να κατεβάσουμε τα στολίδια από το σπίτι".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα