Ευκαιρίες από Σίλβα σε Κολοβό, Μπουχαλάκη και Τσιμίκα

Ευκαιρίες από Σίλβα σε Κολοβό, Μπουχαλάκη και Τσιμίκα

Δημήτρης Τομαράς
Ευκαιρίες από Σίλβα σε Κολοβό, Μπουχαλάκη και Τσιμίκα

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα προτίθεται να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής για την συνέχεια σε παίκτες όπως οι Κολοβός, Μπουχαλάκης και Τσιμίκας.

Από τη νέα χρονιά ο Πορτογάλος θα έχει με τον τρόπο του τις εσωτερικές μεταγραφές του. Οι Ντουρμάζ και Φουστέρ θα μπουν στην λίστα του Europa League και ενώ παίκτες σαν τον Κολοβό μπορούν να λειτουργήσουν ακόμα και ως αντί-Ερνάνι.

Το βέβαιο είναι πως ο Μάρκο Σίλβα έχει την πρόθεση να αξιοποιήσει περισσότερο Έλληνες παίκτες για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Κολοβός (που όσο έχει αγωνιστεί έχει ικανοποιήσει αρκετά), ο νεαρός Τσιμίκας (με το άκρως θετικό πρόσημο στο Κύπελλο και ενώ έπαιξε και με Καλλονή στο πρωτάθλημα) αλλά και ο Μπουχαλάκης (που γυρίζει μετά τα διαρκή προβλήματα τραυματισμών του που τον άφησαν για τα καλά πίσω) θα παίξουν σαφώς πιο πολύ. Θα πάρουν ευκαιρίες από τον 38χρονο διότι και τους πιστεύει και θέλει να τους στηρίξει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα