Μπρίτο: «Πέρυσι καλύτερος Ελληνας ο Καρέλης, φέτος ο Φορτούνης»

Gazzetta team
Μπρίτο: «Πέρυσι καλύτερος Ελληνας ο Καρέλης, φέτος ο Φορτούνης»

bet365

Ο Μπρίτο ξεχωρίζει τον Καρέλη για την περσινή του πορεία, ενώ για φέτος πιστεύει ότι καλύτερος είναι ο Φορτούνης.

Ο Μπρίτο έχει όνειρο να πάρρει Κύπελλο με τον Ατρόμητο ενώ χαρακτήρισε τον Καρέλη καλύτερο Έλληνα για πέρυσι και τον Φορτούνη για φέτος.

Οι δηλώσεις του στη «Nova»:

-τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή της χρονιάς (σ.σ. μέσα στο 2015 δηλαδή): «Πέρυσι νομίζω ότι έκανε πολύ καλή πορεία ο Καρέλης. Και φέτος θα δούμε κι άλλα παιδιά, που ήδη έχουν δείξει στην ομάδα τους ότι μπορεί να φέρουν και κάτι καλύτερο, αλλά πέρυσι νομίζω ο Καρέλης έκανε κάτι πολύ καλό και βοήθησε πολύ την ομάδα του. Για φέτος θα δείξει, αλλά νομίζω για την έως τώρα πορεία ήταν ο Φορτούνης. Έχει να δώσει πολλά, είναι πολύ καλός με την μπάλα και έχει και το γκολ. Έχει δείξει ότι είναι πολύ καλός παίκτης».

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Λέστερ.

-την πιο δυνατή στιγμή της ομάδας του μέσα στο 2015, που θα του μείνει: «Νομίζω ότι είναι το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Ήμασταν πολύ καλοί σ’ αυτό το παιχνίδι όπως και στο εντός βέβαια. Ήμασταν πολύ καλοί και στο εντός με τη Φενέρμπαχτσε. Αν συνεχίζαμε έτσι θα ήμασταν πιο ψηλά».

-το πως ονειρεύεται την ομάδα του μέσα στο 2016: «Έχουμε τους ίδιους στόχους. Να πάμε στον τελικό Κυπέλλου και να το πάρουμε. Να έχουμε πορεία στις ψηλές θέσεις του πρωταθλήματος και ενώ δεν έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Αλλά θέλουμε να πάμε σε τελικό και πάλι και γιατί να μην το πάρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα