Στο... προσκήνιο και στις γιορτές η «Αγια-Σοφιά»

Στο... προσκήνιο και στις γιορτές η «Αγια-Σοφιά»

Στο... προσκήνιο και στις γιορτές η «Αγια-Σοφιά»

Χωρίς γιορτές και αργίες, η Ένωση τρέχει τα θέματα για την «Αγια-Σοφιά».

Μπορεί τα πάντα να είναι σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα, όμως στην ΑΕΚ δε σταματούν να τρέχουν τα θέματα που αφορούν την «Αγια-Σοφιά», ακόμα και μέσα στις γιορτινές ημέρες. Το θέμα, άλλωστε, φαίνεται να μπαίνει στην τελική του ευθεία και τα βήματα που πρέπει να γίνουν, θα είναι πολύ συγκεκριμένα και ιδιαίτερα προσεκτικά. 

Εν αναμονή, λοιπόν, της υπογραφής της Μ.Π.Ε από τον Πάνο Σκουρλέτη, προκειμένου στη συνέχεια να εκδοθεί η οικοδομική άδεια, οι ανθρωποι της Ένωσης θα συναντηθούν με στελέχη του Υπουργείου και της Περιφέρειας, για να συζητήσουν τις ανοικτές εκκρεμότητες.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για  κάθε κερδισμένο στοίχημα στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σάντερλαντ. 

«Όπλο» της Ένωσης, αναμένεται  να αποτελέσει το όφελος που θα υπάρξει στην Δήμο στο κυκλοφοριακό, που αποτελεί μεγάλο πρόβλημα της Νέας Φιλαδέλφειας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το καλό κλίμα που υπήρξε στις τελευταίες συναντήσεις που έγιναν με θέμα την υπογειοποίησης της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και ενός τμήματος της Φωκών, που αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα. 
 

Best of internet