ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης κλείνει την ακαδημία στο Ροστόφ

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης κλείνει την ακαδημία στο Ροστόφ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης κλείνει την ακαδημία στο Ροστόφ

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης το 2006 δημιούργησε την ακαδημία «Βίκτορ Πονεντέλνικ» και τώρα αποφάσισε να την κλείσει από την στιγμή που δεν βλέπει αποτελέσματα…

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δηλώσεις του σε εφημερίδα του Ροστόφ υποστήριξε ότι «τα πράγματα στην ακαδημία δεν εξελίχθηκαν τόσο όσο τα ήθελα» και παρά την επιστολή που του έστειλαν οι γονείς των παιδιών της ακαδημίας (περίπου 200 στον αριθμό) αποφάσισε να προχωρήσει στο κλείσιμο της.

Το ετήσιο κόστος λειτουργίας της ποδοσφαιρικής ακαδημίας ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια ρούβλια, ποσό το οποίο ο Σαββίδης υποστήριξε ότι είναι διατεθειμένος να τα δώσει για κάποια άλλη μορφή σχολικού αθλητισμού στην πόλη του Ροστόφ.

Αυτό που ενόχλησε περισσότερο τον Σαββίδη είναι το γεγονός της μη αξιοποίησης όλων των σύγχρονων συνθηκών που πρόσφερε στους προπονητές και τους αθλητές. Μέσα σε εννιά χρόνια δεν βγήκε ούτε ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος να ξεχώρισε και να προχώρησε ακόμη περισσότερο σε ομάδες της περιοχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα