«Ο Ολυμπιακός έχει διασφαλίσει ήδη το πρωτάθλημα»

«Ο Ολυμπιακός έχει διασφαλίσει ήδη το πρωτάθλημα»

Στην μεγάλη δυναμική του Ολυμπιακού και στο ότι έχει... κλειδώσει από τώρα τον φετινό τίτλο στην Super League στέκεται δημοσίευμα ξένης ιστοσελίδας.

«Ο Ολυμπιακός έχει διασφαλίσει ήδη το πρωτάθλημα»
Η ιστοσελίδα ilpost.it αναφέρεται σε κάποιες ομάδες και πρωταθλήματα και όπως είναι φυσικό, μεταξύ άλλων τονίζει και την κυριαρχία και την δυναμική του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα.
 
Εστιάζει στο γεγονός πως η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έχει ήδη πάρα πολλούς βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο και στο ότι έχει καταφέρει και το εξαιρετικό επίτευγμα των 15 νικών κάνοντας το απόλυτο στον πρώτο γύρο.
 
Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα ανέφερε ανάμεσα στα άλλα: «Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα μοιάζει σχεδόν να έχει τελειώσει. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο δυνατή ομάδα, έχει ήδη διασφαλίσει το πρωτάθλημα με μεγάλη διαφορά πόντων από την δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας και έχει κερδίσει και τα 15 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα».
 
Θα πρέπει να σημειώσουμε πάντως πως από την στιγμή που δεν έχει βγει η τελική απόφαση των αρμοδίων οργάνων της ΕΠΟ για το ντέρμπι της Λεωφόρου ο Ολυμπιακός είναι σύμφωνα με την βαθμολογία της Super League στους 42 βαθμούς σε 14 αναμετρήσεις και ο Παναθηναϊκός στους 28 στον ίδιο αριθμό αγώνων.

Best of internet