Γιόχανσον: «Μόνο η ΑΕΚ για μένα»! (pic)

Γιόχανσον: «Μόνο η ΑΕΚ για μένα»! (pic)

Gazzetta team
Γιόχανσον: «Μόνο η ΑΕΚ για μένα»! (pic)

bet365

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον μιλώντας σε media της πατρίδας του ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ αποτελεί την μοναδική προτεραιότητά του.
Δηλώσεις του Γιόχανσον φιλοξενούνται σε ΜΜΕ της Σουηδίας. Μεταξύ άλλων ο Σουηδός χαφ ξεκαθάρισε πως δεν έχει ακούσει τίποτα για το ενδιαφέρον της Γκενκ. Δήλωσε πλήρη άγνοια.
Ακόμα τονίζει για την ΑΕΚ «πως ο σύλλογος έχει πολύ μεγάλες φιλοδοξίες. Οι προσδοκίες είναι πραγματικά τεράστιες. Και από τους οπαδούς και από τον σύλλογο. Περιμένουν από εμάς να πάμε στην κορυφή. Αυτό λέει μόνο λίγα για το πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε. Παίζω συνέχεια στην ομάδα και νιώθω την εμπιστοσύνη από τους προπονητές.
Ο Πογιέτ είναι καλός προπονητής. Από τότε που ανέλαβε έχει κάποιες τις αλλαγές και τις δικές του μικρές αλλά ουσιαστικές τροποποιήσεις. Έχω μόνο καλά λόγια να πω γι' αυτόν. Όταν ήρθε ο Πογιέτ ένιωσα ότι ήμουν μέρος των σχεδίων του και αυτό μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να εξελίσσομαι».
Για την πιθανότητα η παρουσία του να του δώσει την δυνατότητα να παίξει στο Euro με την φανέλα της Εθνικής Σουηδίας ο Γιόχανσον υπογράμμισε: «Δεν έχω ακούσει κάτι. Δεν είναι κάτι που δε το σκέφτομαι. Στόχος μου είναι η ομάδα μου. Εάν πρόκειται να ληφθεί η απόφαση και να μπω στην Εθνική θα είναι ένας μπόνους για μένα. Κάτι έξτρα. Κάτι θετικό που θα είναι το... παραπάνω. Όμως για μένα αυτή τη στιγμή μετράει μόνο η ΑΕΚ. Μόνο η ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα