ΠΑΟΚ: Στην Τούμπα για δανεικούς

ΠΑΟΚ: Στην Τούμπα για δανεικούς

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Στην Τούμπα για δανεικούς

bet365

Την πόρτα του ΠΑΟΚ έχουν χτυπήσει αρκετές ομάδες της Super και Football League προκειμένου να πάρουν δανεικούς ποδοσφαιριστές ακόμα και από την Κ20.

Στον Δικέφαλο ετοιμάζονται για την μεταγραφική ενίσχυση με σκοπό να υπάρξει αγωνιστική βελτίωση της ομάδας ενόψει του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος. Στην Τούμπα εκτός από την έλευση κάποιων παικτών θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Οι υπεύθυνοι των μεταγραφών προσανατολίζονται να παραχωρήσεις με την μορφή του δανεισμού ποδοσφαιριστές που έχουν μέχρι στιγμής ελάχιστο χρόνο συμμετοχής για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια. Αρκετές ομάδες της Λίγκας, αλλά και της Β' εθνικής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Μάλιστα κάποιες ζήτησαν ακόμα και τον δανεισμό παικτών από την Κ20 του ΠΑΟΚ. Όλες οι προτάσεις θα αξιολογηθούν και αποφασισθεί, ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από την Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα