«"Όχι" Ολυμπιακού σε 6,8 εκατ. ευρώ για Ομάρ»!

Δημήτρης Τομαράς
«"Όχι" Ολυμπιακού σε 6,8 εκατ. ευρώ για Ομάρ»!

bet365

Αρνητική απάντηση φέρεται να έδωσε ο Ολυμπιακός σε πρόταση της Γουέστ Χαμ η οποία φτάνει τα 6,8 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με αγγλικές πηγές!

Πρόταση που αγγίζει τα 6,8 εκατ. ευρώ έκανε η Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Ομάρ, με βάση πληροφορίες από την Αγγλία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά για τον διεθνή Νορβηγό αμυντικό με την ομάδα του Νησιού όμως να έχει την πρόθεση να επανέλθει! Το Gazzetta.gr σας είχε αναφέρει και από χθες το έντονο βρετανικό ενδιαφέρον για τον νεαρό άσο και φαίνεται πως το story αυτό θα έχει και άλλα... επεισόδια.

Και αυτό διότι η Γουέστ Χαμ φέρεται αποφασισμένη να ανεβάσει την προσφορά της στα 7.5 εκατ. ευρώ ή και παραπάνω. Η πλευρά του παίκτη πάντως στους Νορβηγούς έκανε λόγο για τουλάχιστον τρεις ομάδες από την Premier... Ο Ολυμπιακός από την άλλη έχει θέσει πολύ μεγάλα οικονομικά μεγέθη για μία τέτοια πώληση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα