Παλαίμαχοι Παναθηναϊκού: «Ο Πατέρας θα βοηθήσει»

Παλαίμαχοι Παναθηναϊκού: «Ο Πατέρας θα βοηθήσει»

Παλαίμαχοι Παναθηναϊκού: «Ο Πατέρας θα βοηθήσει»

Σίγουροι πως ο Νίκος Πατέρας θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκαν παλαίμαχοι του «τριφυλλιού» και συγκεκριμένα μέλη της χρυσής γενιάς του Γουέμπλεϊ, που παράλληλα κάλεσαν τον πρώην πρόεδρο να... ξαναβγεί μπροστά.

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νίκος Πατέρας δεξιώθηκε τους παίκτες της χρυσής γενιάς του Γουέμπλεϊ και οι Τότης Φυλακούρης, Γιώργος Δεληγιάννης, Βασίλης Κωνσταντίνου και Γιώργος Γονιός δεν έκρυψαν την σιγουριά τους πως θα βοηθήσει και πάλι το «τριφύλλι».

Αναλυτικά μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφεραν:

Τότης Φυλακούρης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βοηθάει»

Αρχικά μίλησε ο Τότης Φυλακούρης λέγοντας: «Ο Νίκος Πατέρας έστειλε ένα μήνυμα στους νέους. Ότι πρέπει οι νέοι να διαβάσουν την ιστορία του Παναθηναϊκού, να έρθουν κοντά στην ομάδα του Παναθηναϊκού διότι πράγματι περνάει μια κρίσιμη στιγμή. Όλοι πρέπει να σταθούμε στο πλευρό του τωρινού Παναθηναϊκού. Εμείς ανήκουμε στον ενιαίο Παναθηναϊκό. Ευχαριστούμε λοιπόν τον Νικόλα Πατέρα. Του ευχόμαστε να έρθει κοντά στην ομάδα γιατί αυτή τη στιγμή χρειάζεται η ομάδα τέτοιους ανθρώπους. Έχουμε πρόεδρο αλλά χρειάζεται η ομάδα τέτοιους προέδρους σαν το Νίκο Πατέρα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει βοηθήσει ο Πατέρας. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει βοηθήσει αυτή τη στιγμή στην κρίσιμη στιγμή εποχή και να έχουν αφήσει μόνο του τον Αλαφούζο; Πρόεδρος καλός και ο Αλαφούζος αλλά είναι μόνος του. Μπορεί να μην έχει βοηθήσει; Να είστε σίγουροι για αυτό. Πιστεύω ότι είναι τέτοιος άνθρωπος ο οποίος σκέπτεται και μελλοντικά μήπως πιάσει και βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Τι να πω περισσότερο. Είναι θέμα δικό του. Είναι θέμα Παναθηναϊκής ψυχής και την έχει την Παναθηναϊκή ψυχή ο Πατέρας».

Γιώργος Δεληγιάννης: «Έχουμε ανάγκη τον Πατέρα»

Ο παλαίμαχος επιθετικός του τριφυλλιού, Γιώργος Δεληγιάννης, από την πλευρά του στάθηκε στην ευχή που έδωσε κατά την διάρκεια του τραπεζιού ο Μίμης Δομάζος και στην αντίδραση του Νικόλα Πατέρα: «Ο Δομάζος είπε το καλύτερο στο τέλος να έρθει ο Πατέρας πάλι στον Παναθηναϊκό, τον έχουμε ανάγκη».

Ο κ. Πατέρας πως το εξέλαβε αυτό; «Είναι κύριος με το "Κ" κεφαλαίο. Πήγε να δακρύσει αλλά το παρέβλεψε».

Βασίλης Κωνσταντίνου: «Όλοι οι επώνυμοι είναι ευπρόσδεκτοι»

Ο νυν αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, σημείωσε: «Αν ο κ. Πατέρας αποφασίσει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και όλοι οι επώνυμοι επίσης είναι ευπρόσδεκτοι. Όλοι μαζί είπαμε αυτό που έπρεπε να πούμε στον κ. Πατέρα το οποίο δεν είναι και ανακοινώσιμο, δεν μπορούμε να το βγάλουμε και για αυτό χρόνια πολλά καλή χρονιά και έναν σίγουρα καλύτερο Παναθηναϊκό το 2016».

Γιώργος Γονιός: «Δεν μπορεί να παίζει δευτερεύοντα ρόλο ο Παναθηναϊκός»

Τέλος ο Γιώργος Γονιός στάθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι και τη χαμένη αίγλη του Παναθηναϊκού για πει: «Αυτό που μετράει είναι ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει πάλι τον δρόμο του, τον δρόμο στον οποίο ανήκει γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, δεν είναι μικρή ομάδα, δεν μπορεί να παίζει δευτερεύοντα ρόλο και να είναι η ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστήσει πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα».

 

Best of internet