Και πάλι στο... κάδρο για Ολυμπιακό ο Μπου! (vids)

Και πάλι στο... κάδρο για Ολυμπιακό ο Μπου! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Και πάλι στο... κάδρο για Ολυμπιακό ο Μπου! (vids)

bet365

Ο Αργεντίνος άσος της Ρασίνγκ, Γκουστάβο Μπου, φέρεται να απασχολεί ξανά τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής!
Πρόκειται για τον 25χρονο άσο της Ρασίνγκ, που μπορεί να παίξει και φορ και αριστερό εξτρέμ. Με τον Γκουστάβο Μπου ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί και το περασμένο καλοκαίρι και ενώ είναι μία περίπτωση που την ξέρει πολύ καλά και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.
Στην πατρίδα του τονίζεται πως ο Ολυμπιακός μαζί με Λα Κορούνια και Αλ Γουάσλ κινήθηκαν πρόσφατα για την απόκτησή του. Επισημαίνεται πως σε πρώτη φάση η Ρασίνγκ δεν ήταν θετική αλλά οι ίδιες πηγές θέλουν τον Ολυμπιακό να επανέρχεται.
Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Μπου ανανέωσε μέχρι το 2019 με αύξηση αποδοχών κατά 30% όμως συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα και είτε θα πουληθεί τον Ιανουάριο, είτε θα κάνει πρόωρη ανανέωση. Ο γεννηθείς στις 18 Φεβρουαρίου 1990, Γκουστάβο Μπου, έχει παίξει σε Ρίβερ Πλέιτ, Ολίμπο, Κίτο και Χιμνάσια. Τον τελευταίο χρόνο παίζει με την φανέλα της Ράσινγκ και σκοράρει ανελλιπώς.
Εντός του 2015 έχει πάρει μέρος σε 53 ματς και έχει απολογισμό 27 γκολ και 7 ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του έχει 114 ματς με 35 γκολ και 9 ασίστ.
Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι σύμφωνα με το Trasnfermarkt στα 5 εκατ. ευρώ. Πρόσφατα πήρε το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Και φυσικά δεν είναι μία τόσο εύκολη και προσιτή οικονομικά περίπτωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα