Champions League: H top ερυθρόλευκη ενδεκάδα και ο MVP! (polls & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Champions League: H top ερυθρόλευκη ενδεκάδα και ο MVP! (polls & vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός πάλεψε σαν... θηρίο σε έναν όμιλο με Μπάγερν και Άρσεναλ στο Champions League, μένοντας εκτός στο... πάρα πέντε. Ψηφίστε στο Gazzetta.gr την top 11άδα και τον ερυθρόλευκο MVP!

Οι ερυθρόλευκοι έχουν να περηφανεύονται φέτος για το τεράστιο και ιστορικό διπλό στο Emirates με την Άρσεναλ. Την πρώτη τους νίκη στο Νησί σε επίπεδο Champions League και Ευρώπης γενικότερα.

Σε έναν αγώνα όπου κίπερ ήταν ο Ρομπέρτο, δεξί μπακ ο Ομάρ, αριστερά ο Σαλίνο, στόπερ οι Σιόβας και Μποτία, κέντρο με Καμπιάσο, Κασάμι και λίγο πιο μπροστά τον Φορτούνη, αριστερά ο Σεμπά, δεξιά ο Πάρντο και φορ ο Ιντέγιε.
Στο ματς του Ζάγκρεμπ ο Πορτογάλος δεν ξεκίνησε τον Καμπιάσο λόγω τραυματισμού: Ρομπέρτο κίπερ, Ομάρ δεξί μπακ, Μποτία και Σιόβας τα δύο στόπερ, Μαζουάκου αριστερά στην άμυνα, Μιλιβόγιεβιτς και Κασάμι κέντρο, τα δύο εξτρέμ ο Πάρντο με τον Σεμπά, δεκάρι ο Φορτούνης και φορ ο Ιντέγιε.
Στην αναμέτρηση του Φαλήρου με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ όπου η αλλαγή του Πάρντο άλλαξε το ματς τακτικά ο Σίλβα πήγε με το ίδιο σύστημα. Ξεκίνησε τον Ερνάνι αντί του Κολομβιανού ενώ ο Ντα Κόστα αντικατέστησε τον τραυματία Μποτία νωρίς στο β' μέρος.
Οι 11 των Πειραιωτών: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι, Ερνάνι, Φορτούνης, Σεμπά και Ιντέγιε.
Όσον αφορά στον MVP τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Υπάρχουν αρκετοί που θέτουν υποψηφιότητα. Ο Φορτούνης με εξαιρετική σεζόν του και το γκολ από κόρνερ με Άρσεναλ.
Ο Ρομπέρτο που στο ίδιο ματς στο Emirates έχει κάνει σημαντικές επεμβάσεις. Ο Φινμπόγκασον που έχει σκοράρει για το 3-2 μετά από γύρισμα του Πάρντο. Ο Κολομβιανός με τις ασίστ του και τα δύο γκολ με Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Φάληρο που έφεραν την ανατροπή.
Ο Ιντέγιε Μπράουν για το εκπληκτικό και... χρυσό γκολ του στο Ζάγκρεμπ. Θυμηθείτε σε βίντεο τα ματς αυτά και ψηφίστε στα δύο polls του Gazzetta.gr. Το ένα αφορά στην κορυφαία 11άδα και το άλλο στον σημαντικότερο φετινό παίκτη στο Champions League.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα