Στηρίζει ορφανοτροφείο ο Κόλο Τουρέ!

Στηρίζει ορφανοτροφείο ο Κόλο Τουρέ!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Στηρίζει ορφανοτροφείο ο Κόλο Τουρέ!

bet365

Ο Κόλο Τουρέ συνεχίζει να στέκεται στα παιδιά του ορφανοτροφείου στην περιοχή Γιοπουγκόν του Αμπιτζάν.

Το ανθρώπινο πρόσωπό του δείχνει ο Κόλο Τουρέ ξανά. Ο Ιβοριανός κάθε μήνα στέλνει χρήματα στο εν λόγω ορφανοτροφείο, αλλά τώρα θέλει να κάνει κάτι ακόμη μεγαλύτερο με σκοπό να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερα γίνεται.

«Είμαι τυχερός γιατί είμαι ε θέση να τους βοηθήσω. Κάθε μήνα στέλνω χρήματα για να διαβεβαιώσω ότι μπορούν να έχουν μια καλή ζωή και θα προσπαθήσω να το κάνω αυτό όσο μπορώ.

Δεν είμαστε τέλειοι αλλά αν μπορείς ακόμη να βοηθήσεις ανθρώπους, τους βοηθάς και εγώ πάντα για βοηθάω όσους είναι ειλικρινής και αυτά τα παιδιά που δεν έχουν κάνει κάτι.

Τα έχω σαν παιδιά μου και το να τα βοηθάω κάθε μήνα είναι τίποτα. Μ' αρέσει να τα βλέπω ευτυχισμένα, αυτό είναι το πιο σημαντικό», λέει αρχικά ο Ιβοριανός κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ στο «Press Association Sport» και συνεχίζει:

«Ό,τι κάνω το κάνω από μόνος μου και δεν μιλάω γι αυτό αλλά με τα Χριστούγεννα να έρχονται είναι καλή στιγμή να κάνω κάτι.

Το ορφανοτροφείο βοηθάει παιδιά από διαφορετικές θρησκείες και έθνη και θέλω να διοργανώσω ένα δείπνο για να συγκεντρώσω περισσότερα χρήματα για ένα όμορφο μέρος γι αυτούς και να επενδύσω χρήματα για να τους δώσω περισσότερα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα