Ολυμπιακός: Γούτας και Μπεν έκαναν την αρχή

Ολυμπιακός: Γούτας και Μπεν έκαναν την αρχή

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Γούτας και Μπεν έκαναν την αρχή

bet365

Το ρόστερ του Ολυμπιακού θα είναι πιο... ελαφρύ σε σχέση με το υπάρχον. Γούτας και Μπεν είναι οι πρώτοι παίκτες που έφυγαν ως δανεικοί.

Στον Ολυμπιακό αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το ποιοι θα φύγουν και όχι του ποιοι θα έρθουν. Η ομάδα έχει λύσεις και μάλιστα ποιοτικές σε όλες τις γραμμές και έτσι απαραίτητο είναι να δοθούν κάποιοι παίκτες σε έναν σύλλογο που θα βρουν αγωνιστικό ρυθμό.

Ο δανεισμός του Δημήτρη Γούτα στην Ξάνθη κι αυτός του Μπεν στο Λεβαδειακό είναι απλά η αρχή. Ακόμη μένουν ανοιχτά μέτωπα και μένει να δούμε που θα καταλήξουν κάποιοι ακόμη παίκτες.

Για παράδειγμα ο Ερνάνι που είναι να επιστρέψει στην Πόρτο, λέγεται ότι τον θέλει ο Περέιρα στη Φενέρμπαχτσε. Αυτό βέβαια δεν θα απασχολεί τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που φύγει ο παίκτης.... μην τον είδατε.

Ο Άλαν Πουλίδο, όπως έλεγαν από την ΠΑΕ έχει φέρει σοβαρή πρόταση από το MLS, με τη Chicago Fire να γίνεται αργότερα γνωστό ότι ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του. Βέβαια, δεν αποκλείεται ο παίκτης να δοθεί δανεικός και να μην πωληθεί, μιας και μπορεί να μην έχει δείξει ακόμη πράγματα ο Μεξικανός, αλλά τα προσόντα του είναι αδιαμφισβήτητα.

Ο Τάσος Αυλωνίτης, επίσης, είναι ένας παίκτης που ψάχνει χρόνο συμμετοχής και σύμφωνα με τη «SportDay» δεν αποκλείεται να τον βρει στον Ηρακλή.

Ο Γιαννιώτας έχει τραβήξει το βλέμμα του ΑΠΟΕΛ, που είναι μια ομάδα που κοιτάζει την περίπτωσή του και περιμένει να δει τι θα γίνει για να κινηθεί αναλόγως.

Για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, γράφεται ότι είναι προχωρημένο για να πάει στην Σέλτικ. Είναι δεδομένο ότι ο Ισλανδός θέλει να παίζει περισσότερο, αλλά σύμφωνα με το «Γαύρο» η αποχώρησή του δεν είναι το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ιωαννίδης και Βέργος είναι οι επιθετικοί που υπό προϋποθέσεις ίσως επιστρέψουν. Ο πρώτος δεν θα συνεχίσει στην Ντόρτμουντ, ενώ ο ο δεύτερος αν δεν έχει συγκεντρώσει απαραίτητο αριθμό συμμετοχών, οι πρωταθλητές έχουν το δικαίωμα να διακόψουν το δανεισμό του. Ο παίκτης, πάντως, φέρεται αν θέλει να μείνει στην Έλτσε. Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα επιστρέψουν στο Ρέντη ή αν θα δοθούν κάπου αλλού, ώστε να είναι σε ρυθμό αγώνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα