Πελεγκρίνι: «Δεν μας επηρεάζει ο Γκουαρντιόλα»

Πελεγκρίνι: «Δεν μας επηρεάζει ο Γκουαρντιόλα»

Gazzetta team
Πελεγκρίνι: «Δεν μας επηρεάζει ο Γκουαρντιόλα»

bet365

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι θεωρεί ότι οι παίκτες του είναι επαγγελματίες και δεν θα επηρεαστούν από τη φημολογία για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, σημειώνοντας ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον.

«Δεν νομίζω ότι οι παίκτες δουλεύουν μόνο για τον προπονητή τους. Δουλεύουν για την ομάδα, τους εαυτούς τους, γιατί θέλουν να κερδίζουν. Όταν έχεις καλή σχέση με τους παίκτες σου, είναι το σημαντικότερο για να είσαι καλός προπονητής» εξήγησε αρχικά ο Χιλιανός, προσθέτοντας: «Δεν νομίζω ότι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θα έχει προβλήματα επειδή ακούει ή διαβάζει πράγματα που μπορεί να συμβούν του χρόνου. Αν το κάνουν, δεν είναι επαγγελματίες, δεν είναι παίκτες κορυφαίου επιπέδου. Οπότε είμαι σίγουρος ότι κανείς στην ομάδα δεν έχει πρόβλημα ή αμφιβολίες για το τι κάνουμε και μετά θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον».

Σε ό,τι αφορά το δικό του μέλλον στον πάγκο των Πολιτών, με τους οποίους έχει συμβόλαιο έως το 2017, επισήμανε: «Δεν ξέρω τη λέξη πίεση ή τη λέξη φόβος. Σε αυτήν τη δουλειά δεν ξέρεις ποτέ τι επιφυλάσσει το μέλλον, είτε κερδίσεις είτε χάσεις. Δεν είναι ποτέ δική σου απόφαση, οπότε δεν γνωρίζεις. Κοιτάξτε την Τσέλσι. Πριν από τρεις μήνες κανείς δεν θα μπορούσε να ξέρει ότι θα συμβεί ό,τι συνέβη. Οπότε δεν το σκέφτεσαι. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά, να κερδίσεις τίτλους και παιχνίδια. Θα ξέρω ακριβώς τι θα συμβεί στο μέλλον τη σωστή στιγμή, αλλά τώρα δεν σκέφτομαι το μέλλον μου. Σκέφτομαι τις νίκες, να τελειώσουμε τη σεζόν και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τίτλους στις τέσσερις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Μετά, δεν εξαρτάται από εσένα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα