Ψάχνεται για στράικερ η Τότεναμ

Gazzetta team
Ψάχνεται για στράικερ η Τότεναμ

bet365

Στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού αναμένεται να βγει η Τότεναμ τον Ιανουάριο, με λιγοστές πάντως πιθανότητες να επανέλθει για τον Σαΐντο Μπεραΐνο.

Οι Σπερς προσπάθησαν το καλοκαίρι να αποκτήσουν τον επιθετικό της Γουέστ Μπρομ, χωρίς όμως να φέρει αποτέλεσμα καμία εκ των τεσσάρων προτάσεων που κατέθεσαν για την απόκτησή του. Ο διεθνής στράικερ «επαναστάτησε» δηλώνοντας ότι δεν θα ξαναπαίξει για τον πρόεδρο Τζέρεμι Πις, όμως έκτοτε τα πράγματα άλλαξαν και ο Μπεραΐνο αγωνίζεται πλέον κανονικά για τους Μπάγκις.

Έτσι, οι Λονδρέζοι δύσκολα θα επανέλθουν το χειμώνα με νέα πρόταση για τον Μπεραΐνο και έχουν στρέψει την προσοχή τους σε άλλους στόχους. Όπως ο Σάντρο της Μπαρτσελόνα, ο Μπατσουαγί της Μαρσέιγ και ο Εμπολό της Βασιλείας. Ο επιθετικός των Καταλανών είναι μάλλον ο επικρατέστερος να μετακομίσει στην αγγλική πρωτεύουσα με τη μορφή δανεισμού.

Η Τότεναμ θα κοιτάξει να πουλήσει επίσης τον Γενάρη, με τον Φεντερίκο Φάτσιο να έχει αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει στη Σεβίλλη και τον Άντρος Τάουνσεντ να δίνεται πιθανότατα ως δανεικός, με την Νιουκάστλ να έχει δείξει ενδιαφέρον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα