Ρεσιτάλ από Φαν Χάαλ! (vid)

Ρεσιτάλ από Φαν Χάαλ! (vid)

Gazzetta team
Ρεσιτάλ από Φαν Χάαλ! (vid)

bet365

Ο Λουίς Φαν Χάαλ τα... πήρε με τους δημοσιογράφους και μετά από μονόλογο που κράτησε για λίγα λεπτά αποχώρησε από τη συνέντευξη τύπου!

Η πίεση όλο και αυξάνεται για τον Φαν Χάαλ, ο οποίος αφού τα έβαλε με τους δημιογράφους, προσέφερε μία από τις συνεντεύξεις τύπου της σεζόν! Ο Ολλανδός αντέδρασε στις χθεσινές (22/12) φήμες ότι αποτελεί ήδη παρελθόν από την Γιουνάιτεντ και αφού έκανε έναν μονόλογο αποχώρησε εκνευρισμένος.

«Νιώθει κανένας την ανάγκη εδώ μέσα να μου ζητήσει συγνώμη; Αναρωτιέμαι. Νόμιζα ότι έχω ήδη απολυθεί. Έτσι διάβασα. Ή ότι ο συνάδελφός μου (Μουρίνιο) είναι ήδη εδώ. Νομίζετε ότι θέλω να μιλάω στους δημοσιογράφους αυτή τη στιγμή; Είμαι εδώ μόνο και μόνο επειδή το θέλουν οι κανόνες της Premier League. Πρέπει να μιλάω μαζί σας. Είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι με την Στόουκ. Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ίσως Καλή Πρωτοχρονιά, όταν σας δω», είναι μέρος αυτών που είπε ο Φαν Χάαλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα