ΠΑΟΚ: Επιστρέφει η Λάτσιο για Κάτσε

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει η Λάτσιο για Κάτσε

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Επιστρέφει η Λάτσιο για Κάτσε

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, η Λάτσιο παρακολουθεί στενά τον Έρκους Κάτσε από την στιγμή που ο Αλβανός μέσος απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ για την επέκταση του συμβολαίου του.

Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα «lazionews.eu», ο άσος του ΠΑΟΚ είναι στο στόχαστρο της Λάτσιο, με τους "μπιανκοσελέστε" να παρακολουθούν στενά την πορεία του παίκτη εδώ τα τελευταία δύο χρόνια. Τονίζεται επίσης πως ο παίκτης αρνήθηκε πρόσφατα μία νέα, βελτιωμένη πρόταση ανανέωσης από τον Δικέφαλο. «Ο ΠΑΟΚ φοβάται τώρα μη χάσει τον παίκτη, καθώς η ενδεχόμενη συμμετοχή του στο Euro της Γαλλίας, θα του δώσει την ευκαιρία να "ανεβάσει" ακόμη περισσότερο τις μετοχές του». Το Gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει για την εξέλιξη του θέματος Κάτσε όπως μπορεί να διαβάσετε εδώ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα