Ρομάνο: «Στόχος του Ηρακλή το Κύπελλο»

Ρομάνο: «Στόχος του Ηρακλή το Κύπελλο»

Gazzetta team
Ρομάνο: «Στόχος του Ηρακλή το Κύπελλο»

bet365

Ο Ντιέγκο Ρομάνο δήλωσε περήφανος για το γεγονός ότι ο Ηρακλής αγωνίζεται στην Super League. Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας σύμφωνα με τον Αργεντινό μέσο είναι το κύπελλο και καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός του Ηρακλή μίλησε στον Arena fm, κάνοντας αρχικά έναν μίνι απολογισμό σ' αυτό το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.
«Ήταν μια πάρα πολύ καλή χρονιά για τον Ηρακλή. Είμαστε περήφανοι που φέραμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι και δώσαμε χαρά στον κόσμο. Πάντα πρέπει να δούμε ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με το 6μηνο που κάνουμε στη Σούπερ Λιγκ. Έχουμε μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες που πρώτη φορά παίζουν στην κατηγορία. Σίγουρα μπορούμε και καλύτερα. Είναι άλλο επίπεδο, άλλο το ποδόσφαιρο στη Σούπερ Λιγκ σε σχέση με πέρσι. Ήταν λογικό που αρχικά δεν μπορούσαμε να πατήσουμε καλά στη Σούπερ Λιγκ. Τελευταία μπαίνουμε στο ρυθμό που θέλουμε και θα είμαστε καλύτεροι.
Για την αγάπη του γιού του για το ποδόσφαιρο και τι τον συμβουλεύει είπε: «Λέω στο γιο μου να χαίρεται, να παίζει το ποδόσφαιρο, να έχει υγεία. Νομίζω ότι το έχει μέσα του. Έμαθε από νωρίς. Τώρα κοιμάται με την μπάλα. Είναι ωραίο που βλέπω πόσο αγαπά το ποδόσφαιρο. Όσοι κάνουμε αυτό το επάγγελμα έτσι πρέπει να είμαστε».
Για τους στόχους του Ηρακλή ανέφερε τα εξής: «Για το 2016 ο στόχος μας είναι το κύπελλο και στο πρωτάθλημα να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε μεγάλη ομάδα και με τη δουλειά που κάνουμε θα είμαστε πολύ καλύτεροι.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα