Τα gazzetta awards του Βαγγέλη Μόρα! (gTV)

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Τα gazzetta awards του Βαγγέλη Μόρα! (gTV)

bet365

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα gazzetta awards 2015 που θα απονεμηθούν στους κορυφαίους της χρονιάς και ο διεθνής ποδοσφαιριστής απονέμει τα δικά του βραβεία μιλώντας στην κάμερα του gTV!

Στην αυλαία του 2015 το gazzetta σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης κριτικής επιτροπής που δημιουργήθηκε ποτέ και να αναδείξεις τους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού για την χρονιά που φεύγει!

Τα gazzetta awards 2015 θα απονεμηθούν στα πρόσωπα της χρονιάς, δηλαδή στον αθλητή, την αθλήτρια, την ομάδα και τον προπονητή που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του κορυφαίου αθλητικού site.

Μαζί με όλους εσάς την ψήφο τους θα δώσουν και τα μέλη μιας κριτικής επιτροπής που αποτελείται από σημαντικούς αθλητικούς δημοσιογράφους και προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού.

Ο Βαγγέλης Μόρας βραβεύτηκε σε εκδήλωση του ΠΣΑΤ και την ψηφοφορία για τους κορυφαίους του 2015 με ειδική τιμητική διάκριση. Το περασμένο καλοκαίρι συγκίνησε το πανελλήνιο με την προσφορά ζωής προς τον πάσχοντα από σοβαρή ασθένεια αδελφό του Δημήτρη, στον οποίο και έγινε δότης μυελού των οστών. Ο Βαγγέλης συνεχίζει να δρα για να ευαισθητοποιήσει εθελοντές για δωρεά μυελού των οστών.

Η κάμερα του gTV βρέθηκε στην εκδήλωση και ζήτησε απ’ τον διεθνή ποδοσφαιριστή να κάνει τη δική του απονομή!

Για να πάρετε μέρος πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards