Μητρόπουλος; «Δεν μπορώ να γίνω μαριονέτα του Γκιρτζίκη»

Μητρόπουλος; «Δεν μπορώ να γίνω μαριονέτα του Γκιρτζίκη»

Μητρόπουλος; «Δεν μπορώ να γίνω μαριονέτα του Γκιρτζίκη»

Την προεδρία της ΕΠΟ αρνήθηκε ο Βίκτωρ Μητρόπουλος, ο οποίος είπε ότι δεν θέλει να γίνει μαριονέτα του Γκιρτζίκη.

Στο ραδιοφωνικό Arena fm 89,4 μίλησε ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Βίκτωρ Μητρόπουλος, ο οποίος είπε αρνήθηκε την προεδρία της Super League πριν 6 μήνες. Τι άλλο είπε για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι δηλώσεις του

«Το ποδόσφαιρο άρχισε να διαλύεται το 2000. Κάποιοι που είχαν τη δύναμη στα χέρια τους δημιούργησαν τη Super League. Διέλυσαν τη Γ’ Εθνική, διέλυσαν τη Β' και τώρα διαλύεται και η ίδια. Δεν έχει χορηγό, δεν έχει τμήμα μάρκετινγκ η Super League και της έχουν αφαιρέσει όλες τις αρμοδιότητες».

«Μου πρότειναν πριν 6 μήνες,τον Μάιο να γίνω πρόεδρος στη Super League, αλλά αρνήθηκα γιατί δε μπορώ να γίνω μαριονέτα του Γκιρτζίκη. Θα καθόμουν να με διοικήσει και μου κάνει υποδείξεις ο Γκιρτζίκης; Απορώ πώς κάποιοι στην ΕΠΟ είναι έξω».

«Για την επίθεση στον Λίβα: Eκεί που έχει φτάσει το ποδόσφαιρο αναπόφευκτο θα ήταν. Επαληθεύτηκα σε πολλά. Μακάρι να είχα διαψευσθεί. Το να σε βάζουν κάτω και να σε πυροβολούν είναι κάτι φρικιαστικό. Το ποδόσφαιρο πάει για διάλυση».

«Εδώ θέλει κάποιον με πυγμή. Να τον δει ο κόσμος, να τον πιστέψει ότι θα υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο»

«Αν το ποδόσφαιρο ήταν καθαρό θα βάζαμε 10 εκατομμύρια χορηγία μου είπε μια κορυφαία εταιρία. Τώρα μου λένε, πού να πάμε να μπλεχτούμε»

«Υπάρχουν άνθρωποι που είναι 30 χρόνια στην ίδια καρέκλα. Τα λεφτά πάνε κι έρχονται στις εκλογές της ΕΠΟ. Όλοι ξέρουν το αλισβερίσι που γίνεται στην ΕΠΟ».

«Υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν το εφάπαξ της τετραετίας. Φανταστείτε άλλα τέσσερα χρόνια με Γκιρτζίκη. Δε θα πέφτουν πυροβολισμοί, θα ανατινάζουν αυτοκίνητα».

«Πρέπει να δουν το πόθεν έσχες. Πώς κάποιοι άνεργοι από το χωριό τους να βρίσκονται με 30.000 στο λογαριασμό τους».

«Είναι αμαρτία, είναι μεγάλες ομάδες που είναι απέναντι. Από τη Λάρισα και πάνω 90% είναι ΠΑΟΚ. Σέβομαι την προσπάθεια που κάνει ο Σαββίδης. Έχει ένα πορτοφόλι ανοιχτό κι όποιος περνάει παίρνει λεφτά Να μοιράζει λεφτά σε Δεν μπορούν να τον αγνοούν».

«Θα άλλαζε κάτι στο ποδόσφαιρο, αν δε βιαζόταν η Θεσσαλία να κάνει την κίνηση που δημιούργησε εκκρεμοδικία. Υπήρχαν τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα έκαναν τις εκλογές και θα άφηναν τον κόσμο να επιλέξει όπως νομίζει. Όχι με φακελάκια».

«Σαββίδης Μελισσανίδης, δεν ξέρω ίσως και ο Αλαφούζος στην κίνηση που γίνεται τώρα πρέπει να κυνηγήσουν να φτιάξουν καθαρό ποδόσφαιρο με ισονομία. Όχι να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη».

Best of internet