Επίσημα δανεικός στη Skoda Ξάνθη ο Γούτας

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Επίσημα δανεικός στη Skoda Ξάνθη ο Γούτας

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το δανεισμό του Δημήτρη Γούτα στην Skoda Ξάνθη, με τους Ακρίτες να του δίνουν την ευκαιρία να παίξει ξανά μπάλα.

Όπως σας είχαμε γράψει χθες στο Gazzetta.gr και όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα το πρωί, ο Δημήτρης Γούτας θα επιστρέψει δανεικός στην Skoda Ξάνθη μέχρι το καλοκαίρι.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός πέρυσι μέτρησε 33 συμμετοχές με τους Ακρίτες και σημείωσε δύο γκολ.

Ήρθε στο Λιμάνι με τη φιλοδοξία να αποδείξει και εκεί την αξία του, αλλά ήταν άτυχος καθότι τραυματίστηκε. Έχασε την προετοιμασία και δεν μπόρεσε να άρει την ευκαιρία του.

Έτσι, επιστρέφοντας στην ομάδα που αναδείχθηκε θα έχει την ευκαιρία να μπει και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να... ανέβει και ψυχολογικά.

Τον ΠΑΟΚ φιλοξενεί η Ξάνθη στην έναρξη του 2ου γύρου της Super League. Σε απόδοση 3.30 στη Novibet η νίκη των παικτών του Λουτσέσκου.

Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τον εξάμηνο δανεισμό, του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γούτα στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα