ΠΑΟΚ: Χάνει τον Αντόνις για ένα μήνα

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Χάνει τον Αντόνις για ένα μήνα

bet365

Ο Τέρι Αντόνις κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Αυστραλίας κάτω των 23 ετών για το Ασιατικό Κύπελλο 2016, που θα διεξαχθεί από 12 έως 31 Ιανουαρίου, στο Κατάρ.

Ο ομογενής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι ανάμεσα στους 10 παίκτες, που αγωνίζονται στο εξωτερικό και κλήθηκαν από τον Αουρέλιο Βίντμαρ στην εθνική Αυστραλίας. Επίσης, στην αποστολή των «Socceroos» συμμετέχει και ένας ακόμη ομογενής, ο Κρις Οικονομίδης, ο οποίος αγωνίζεται στην ιταλική Λάτσιο.

Το τουρνουά για ομάδες κάτω των 23 ετών θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ 12 με 31 Ιανουαρίου, αλλά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αφήσει τον Αντόνις, να ενσωματωθεί με την αποστολή της Αυστραλίας, επτά μέρες νωρίτερα, δηλαδή από τις 5 Ιανουαρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα