Ψάχτηκε για Ενρίκε ο ΠΑΟ, πάει Φλαμένγκο

Θοδωρής Βασίλης
Ψάχτηκε για Ενρίκε ο ΠΑΟ, πάει Φλαμένγκο

bet365

Μεταγραφικά σενάρια από την Ιταλία θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο αμυντικό Ενρίκε της Νάπολι ο οποίος έχει συμφωνήσει ήδη προφορικά με την Φλαμένγκο.

Ιταλικά σενάρια θέλουν τον Παναθηναϊκό να δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού της Νάπολι, Ενρίκε. Σύμφωνα με το iamnaples.it το «τριφύλλι» κινήθηκε για την απόκτηση του 29χρονου αμυντικού τις προηγούμενες ημέρες, αλλά από τότε δεν έχει γίνει κάτι άλλο.

Και αυτό γιατί όπως φαίνεται ο Ενρίκε έχει συμφωνήσει σε όλα με την Φλαμένγκο για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο άλλοτε άσος της Παλμέιρας και της Μπαρτσελόνα έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο για τριετές συμβόλαιο και αυτό που απομένει είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες.

Για την 16η αγωνιστική της Super League ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό. Σε απόδοση 2.05 στην Sportingbet να σημειωθούν πάνω από τρία γκολ στη Λεωφόρο.

Το συμβόλαιο του Ενρίκε με τη Νάπολι λήγει το 2017 με τις απαιτήσεις των «παρτενοπέι» για την παραχώρησή του να ανέρχονται στα 2 εκατ. ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα