Μετά τα Χριστούγεννα αναμένεται πιο... ανεβασμένος ο Φορτούνης!

Μετά τα Χριστούγεννα αναμένεται πιο... ανεβασμένος ο Φορτούνης!

Εχοντας 12 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ο Κώστας Φορτούνης καθημερινά βλέπει το  όνομά του να συγκεντρώνει εγκωμιαστικά σχόλια. Πόσα άλλα μπορούν να λεχθούν για να την... χάρη του; Η απάντηση θα έρθει από τον ίδιο μετά τα Χριστούγεννα.

Μετά τα Χριστούγεννα αναμένεται πιο... ανεβασμένος ο Φορτούνης!

Η χρονιά ξεκινάει άσχημα για τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες, με τον Αργεντινό να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Ο Μάρκο Σίλβα, όμως, δεν ανησυχεί. Ο Κώστας Φορτούνης είναι εκεί για να καθησυχάσει άπαντες στο Λιμάνι.

Ο Έλληνας μέσος, με τις εμφανίσεις του, έκανε το άστρο του ακόμη πιο λαμπερό. Γκολ και ασίστ σχεδόν σε κάθε ματς από τον 23χρονο, που αυτή τη στιγμή είναι ό,τι πιο ποιοτικό έχει να επιδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ετσι, πηγαίνει στις διακοπές των Χριστουγέννων με 12 γκολ και 9 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις, όντας παράλληλα πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τι άλλο μπορεί να κάνει; Ακόμη ο Κώστας είναι στην αρχή. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην φετινή σεζόν, αλλά γενικά...

Όσον αφορά στο τώρα, ο «μαέστρος» του Ολυμπιακού αν κάνει ό,τι και πέρυσι θα τερματίσει στη σεζόν με πάνω από 18-20 γκολ. Το παιδί πέρυσι, επιστρέφοντας από το... break των Χριστουγέννων σκόραρε 7 γκολ (6 πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο) και μοίρασε 4 ασίστ (2 πρωτάθλημα, 2 Κύπελλο).

Φυσικά τώρα είναι διαφορετικά. Ο Φορτούνης δεν είναι ο παίκτης που δίνει ανάσες στον Τσόρι. Είναι ο παίκτης που βασίζεται πάνω του η ομάδα στο δημιουργικό κομμάτι. Είναι ο παίκτης που αποτελεί βαρόμετρο. Είναι ο παίκτης που στην καλή του μέρα ξεκλειδώνει την οποιαδήποτε άμυνα και δείχνει το δρόμο της νίκης στην ομάδα του ακόμη και όταν το... πρά(γ)μα πάει να στραβώσει.

Να δούμε τις μας έχει για... μετά ο Κώστας Φορτούνης... Το πέρυσι σε συνδυασμό με το τέλειο φέτος μάς έχει γεμίσει με προσδοκίες και φυσικά με περιέργεια για το που μπορεί να φτάσει! 

Best of internet