Κατσουράνης: «Εύχομαι και στο ποδόσφαιρο να έχουμε Σπανούλη - Διαμαντίδη»

Gazzetta team
Κατσουράνης: «Εύχομαι και στο ποδόσφαιρο να έχουμε Σπανούλη - Διαμαντίδη»

bet365

Ο Κώστας Κατσουράνης τιμήθηκε από τον ΠΣΑΤ και ευχήθηκε να υπάρξει και στο ποδόσφαιρο η εικόνα δύο αρχηγών, όπως των Διαμαντίδη και Σπανούλη να κάθονται δίπλα.
Ο Κατσουράνης μετά την βράβευσή του από τον ΠΣΑΤ για την πολυετή προσφορά του τόνισε: «Εύχομαι να έχουμε καλές γιορτές και υγεία. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΤ για την τιμή που μου κάνει και επιβραβεύει τον ιδρώτα που έχυσα κι εγώ και οι συμπαίκτες μου καθ' όλη την διάρκεια της καριέρας μου. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου. Οφείλουμε να βοηθήσουμε όλοι να αλλάξει ο αθλητισμός και κυρίως στα πιο… αδύναμα σπορ που δεν έχουν τόση προβολή. Εύχομαι το ποδόσφαιρο που είναι άρρωστο στην Ελλάδα να προσπαθήσουμε να το βοηθήσουμε και να το δούμε λίγο αλλιώς το θέμα. Βλέπω μπροστά μου τον κ. Σπανούλη και τον κ. Διαμαντίδη και χαίρομαι να που κάθονται δίπλα - δίπλα οι δύο αρχηγοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Εύχομαι αυτή η εικόνα να γίνει σύντομα και στο ποδόσφαιρο…».
Για το 'αντίο' στην καριέρα του είπε: «Είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά… έρχεται. Πρέπει να είσαι ώριμος και να διαχειριστείς καλά το πώς θα τελειώσεις. Έχω χρόνο με την οικογένειά μου πλέον και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Δεν είχα φανταστεί τίποτα απ' όλα αυτά που τελικώς έζησα ως ποδοσφαιριστής. Κάποια στιγμή το πίστεψα πάρα πολύ και ήμουν σίγουρος στον εαυτό μου και πως θα τα καταφέρω».
Για το εάν θα επιστρέψει στον χώρο του ποδοσφαίρου, απάντησε γλαφυρά: «Αν με αναζητήσει πρώτα κανείς… Δεν το βλέπω. Λίγο δύσκολο! Πάντως έχω το ίδιο κινητό»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα