Προπόνηση και μετά άδεια σε Ατρόμητο

Προπόνηση και μετά άδεια σε Ατρόμητο

Δημήτρης Τομαράς
Προπόνηση και μετά άδεια σε Ατρόμητο

bet365

Ο Ατρόμητος έκανε την Τρίτη την προτελευταία του προπόνηση πριν την χριστουγεννιάτικη άδεια που θα επιτρέψει στους παίκτες να ξεκουραστούν για αρκετές ημέρες.
Στο προπονητικό γήπεδο του Ασπρόπυργου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης η προπόνηση της ομάδας του Ατρόμητου με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών.
Το πρωί της Τετάρτης θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και στην συνέχεια οι παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι μέχρι την Δευτέρα.
Αμέσως, μετά την προπόνηση της Τετάρτης οι Κοντοές, Μπάλλας, Μπίτολο και Λημνιός θα βρεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου «Από Καρδιάς» για να παραδώσουν εκ μέρους της ΠΑΕ Ατρόμητος τις γαλοπούλες που προορίζονται για τους άπορους συμπολίτες μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα