Αναγέννηση Καρδίτσας: «Βγάλτε μας από το στοίχημα»

Αναγέννηση Καρδίτσας: «Βγάλτε μας από το στοίχημα»

Αναγέννηση Καρδίτσας: «Βγάλτε μας από το στοίχημα»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζητάει να βγει από το στοίχημα, μετά τη νέα πειθαρχική δίωξη που της ασκήθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της Αναγέννησης μ' αφορμή τις  κλήσεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για ύποπτα μάτς μεταξύ αυτών και εκείνα της ομάδας μας με τον Αχαρναϊκό για το Κύπελλο και την Κέρκυρα και πιθανότατα και άλλα όπου παρατηρήθηκαν περίεργες στοιχηματικές αποδόσεις, εξέδωσε ανακοίνωση και τονίζει τα εξής:

«Δυστυχώς με την κλήση του εισαγγελέα για νέα ύποπτα μάτς, συμπεριλαμβανομένων εκείνα της ομάδας μας με τον Αχαρναϊκό για το Κύπελλο και με την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα, μεγαλώνουν  οι ανησυχίες που είχαμε εκφράσει πριν και μετά τους αγώνες για τις περίεργες και ακατανόητες στοιχηματικές αποδόσεις.

 Οι προβλέψεις έφερναν τότε την ομάδα μας να χάνει και μάλιστα ακόμη και στο μάτς με τον Αχαρναϊκό παρότι διεξάγονταν στην έδρα μας και λογικά έπρεπε να είναι το φαβορί!

Πράγματι η απόδοση της ομάδας μας ήταν εξαιρετική, αλλά με πολύ κακή διαιτησία ηττήθηκε απο  ένα ανύπαρκτο φάουλ προς το τέλος της αναμέτρησης.

 Σ' ενα παιχνίδι που έπεσαν "κορμιά" και ο κόσμος έμεινε για αρκετή ώρα στο γήπεδο να διαμαρτύρεται για τις επιδόσεις του διαιτητή.

 

Επειδή απ' ο,τι βλέπουμε οι κλήσεις και διώξεις συνεχίζονται σχεδόν για το σύνολο των ομάδων της κατηγορίας και επειδη τυγχάνει να πορευόμαστε με συγκεκριμένο μοντέλο λειτουργίας τα τελευταία πέντε χρόνια ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ και με ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΑΡΤΙΑ κι ας μας χαρακτηρίζουν "γαλατικό χωριό" που πάει κόντρα στο ρεύμα, απαιτούμε να διερευνηθούν ουσιαστικά και άμεσα τα πάντα.

 

Ν' ανοίξουν λογαριασμοί, και ό,τι άλλο χρειάζεται. Είμαστε στη διάθεσή σας...

Να χυθεί άπλετο φώς σε όλες τις πτυχές  όλων των αγώνων αλλά να έχουμε ουσιαστικό αποτέλεσμα κι όχι απλά εντυπώσεις και θόρυβο για το τίποτα.

 Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να "λασπώνει" την ομάδα μας που είναι υπόδειγμα λειτουργίας, συνέπειας και διαφάνειας και το γνωρίζει όλος ο κόσμος.

 

Επίσης, επειδή παρατηρήθηκαν και εκτός αυτών των δύο παραπάνω περιπτώσεων, περίεργες εις βάρος της ομάδας μας στοιχηματικές αποδόσεις σε παιχνίδια που ακολούθησαν, πρωτοπορούμε για άλλη μια φορά και ζητάμε απο τους αρμόδιους να αποσύρουν την Αναγέννηση άμεσα απο το στοίχημα.

Δεν επιθυμούμε η ομάδα μας να περιλαμβάνεται σε στοιχηματικά παιχνίδια...

Είμαστε ΚΑΤΑ του μοντέλου του επαγγελματικού ποδοσφαίρου έτσι όπως σήμερα λειτουργεί και πριν δυο χρόνια οπως είναι γνωστό με επίσημο αίτημά μας είχαμε ζητήσει να γίνει ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ και η Β' Εθνική κατηγορία.

Το αίτημά μας απορρίφθηκε και υποχρεωτικά δημιουργήσαμε ΠΑΕ.

 Αν και ασπαζόμαστε το μοντέλο μελών στη λειτουργία του συλλόγου μας,  παρόλα αυτά δημιουργήσαμε μια ΠΑΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ δίχως καμμία προσφυγή επι τέσσερα χρόνια, δίχως οφειλές στις δημόσιες υπηρεσείς και τρίτους, με αδειοδότηση και συνέπεια σε όλες τις υποχρεώσεις της.

Ως εδώ και μη παρέκει...

Δεν επιθυμούμε η ομάδα μας να γίνεται έρμαιο φημών απο το κάθε “πονεμένο παπαγαλάκι” σε κάθε παιχνίδι που εμείς το βλέπουμε ως αθλητική γιορτή.

Βγάλτε μας τώρα έξω απο το στοίχημα και παίξτε μόνοι σας...»

Best of internet