Παπαδόπουλος: «Θεωρώ δύσκολο να φύγει ο Βέλλιος τώρα»

Παπαδόπουλος: «Θεωρώ δύσκολο να φύγει ο Βέλλιος τώρα»

Δημήτρης Τομαράς
Παπαδόπουλος: «Θεωρώ δύσκολο να φύγει ο Βέλλιος τώρα»

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής τοποθετήθηκε ραδιοφωνικά για το θέμα Βέλλιου, της δίωξης για παιχνίδι του Ηρακλή αλλά και για τα μεταγραφικά.
Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για:
Τον Βέλλιο και εάν τυχόν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει τον Γενάρη: «Και ο Απόστολος και ο προπονητής έχουν απαντήσει. Θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να φύγει τώρα. Υπάρχουν πάρα πολλές φημολογίες και δημοσιεύματα, το θέμα όμως είναι ότι αυτά γίνονται για… να πουλήσουν και για όχι ουσιαστικό λόγο. Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για τον Βέλλιο. Ότι υπάρχει σε μορφή ενόχλησης προς την ομάδα, έχει να κάνει από ομάδες του εξωτερικού. Και ο παίκτης και εμείς θεωρούμε πως είναι καλύτερο να μείνει στον Ηρακλή και να παίξει εδώ ως το τέλος του χρόνου.
Είναι στο σπίτι του, στον Ηρακλή. Γι' αυτό γύρισε το καλοκαίρι, για να μπορέσει μέσα στην οικογένειά του να δυναμώσει και να έρθει στο επίπεδο που θέλει. Επί σεναρίων δεν μπορώ να απαντήσω κι αν τυχόν έρθει πρόταση και πόσο μεγάλη θα είναι αυτή».
Την δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, για το στοιχηματικά ύποπτο παιχνίδι Βέροια - Ηρακλής: «Δεν είχαμε καμία πληροφόρηση για την δίωξη, αλλά υπήρχε σαν δεδομένο το εξής περίεργο. Την επόμενη μέρα του αγώνα, τα σάιτ της Θεσσαλονίκης που ασχολούνται με τον Ηρακλή και όχι μόνο δημοσίευσαν κάποιες εικόνες απ' τον ζωντανό στοιχηματισμό, οι οποίες ήταν εξωπραγματικές για τα δεδομένα της αναμέτρησης με τη Βέροια. Κι εγώ δέχθηκα τηλεφωνήματα, διάβασα τα σάιτ και μου είχε κάνει εντύπωση.
Απ' ότι μου είπαν, βάσει των αποδόσεων που δίνονταν, φαινόταν λες και ο Ηρακλής έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Μόνο έτσι θα μπορούσε να δικαιολογηθεί ο χαμηλός άσος και το υψηλό διπλό. Μου είχαν πει πως ακόμα κι όταν το ματς όδευε προς το τέλος, που ήταν στο 0-0, δεν έπεφτε η ισοπαλία, αλλά ο άσος! Εμείς βέβαια σταθήκαμε όρθιοι και δεν χάσαμε, παρά και τα προβλήματα και τα διαιτητικά παράπονα που είχαμε. Υπήρξαν αυτές οι περίεργες αποδόσεις και βάσει αυτών των δεδομένων, δεν μου κάνει μεγάλη εντύπωση η δίωξη που ασκήθηκε σήμερα. Αν τυχόν η Βέροια είχε βάλει γκολ, τότε θα έπρεπε να απολογούμαστε για ένα ματς που θα μπορούσαμε να ‘χαμε σκοράρει και να είχαμε νικήσει εμείς στο φινάλε... Θέλουμε να λάμψει η αλήθεια και να φανεί ποιοι τα κάνουν αυτά και ποιοι πληγώνουν το ποδόσφαιρο. Θέλουμε να γίνει καλύτερο, μόνο έτσι θα προχωρήσουν και θα πάρουν τη θέση που τους αξίζει, όπως ο Ηρακλής.
Μακριά από εμάς όλες αυτές οι καταστάσεις με τα στημένα παιχνίδια. Το έχει εκφράσει και ο πρόεδρος. Θέλουμε να είναι σωστή η ομάδα μας και το ποδόσφαιρό μας. Δεν έχουμε στόχους περίεργους… Παλεύουμε για την φανέλα, την ιστορία μας και για τους ανθρώπους που λατρεύουν τον Ηρακλή. Ακόμα και στην Β' Εθνική είχαμε μια παρόμοια περίπτωση με περίεργο στοιχηματισμό. Είχαμε κληθεί ξανά για ένα παιχνίδι που παίζαμε στον Γάζωρο όπου κερδίσαμε, όντας το φαβορί του αγώνα. Τότε είχε παιχθεί πολύ στο όβερ, αλλά εμείς νικήσαμε 1-0. Και πάλι βέβαια κληθήκαμε, διότι από όσο ξέρω η κλήση έρχεται… αυτόματα και μηχανικά από τη στιγμή που δουν ‘περίεργη κίνηση’».
Τα μεταγραφικά του Ηρακλή ενόψει Ιανουαρίου: «Εγώ δεν θέλω να μπαίνω στα… χωράφια του προπονητή. Αυτός έχει κάνει τις εισηγήσεις του για να καλύψει κάποια πράγματα που έχει δει ενόψει της μεταγραφικής περιόδου. Δεν θα έλεγα πως είναι νωρίς για τον σχεδιασμό, αλλά είναι νωρίς για την υλοποίησή του και δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα