Τριποτσέρης: «Μου είπαν πριν το ματς ότι θα σκοράρω και δεν τους πίστευα»!

Δημήτρης Τομαράς
Τριποτσέρης: «Μου είπαν πριν το ματς ότι θα σκοράρω και δεν τους πίστευα»!

bet365

Πίσω από πολλά γκολ κρύβονται ωραίες ποδοσφαιρικές ιστορίες και ο Θοδωρής Τριποτσέρης έχει να διηγηθεί στο Gazzetta.gr την δική του για το γκολ του στο 1-2 του Λεβαδειακού με ΑΕΚ!

Πριν το ξεκίνημα του αγώνα με την ΑΕΚ ο φυσιοθεραπευτής του Λεβαδειακού με τον Βαγγέλη Μάντζιο έπιασαν τον Θοδωρή Τριποτσέρη για να του πουν «φίλε σήμερα είναι η μέρα σου. Έχουμε το προαίσθημα πως θα σκοράρεις». Ο φυσιοθεραπευτής των Βοιωτών ήταν τόσο σίγουρος που του τόνιζε πως «εσύ θα το καρφώσεις! Θα δεις!».

Ο έμπειρος αμυντικός μιλώντας στο Gazzetta.gr για το τέρμα του και την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ ξετύλιξε το... κουβάρι της ιστορίας: «Όντως πριν το ματς ο φυσιοθεραπευτής και ο Βαγγέλης (σ.σ. Μάντζιος) ήταν σίγουροι πως θα βάλω γκολ. Μου το είπαν στα αποδυτήρια πριν την σέντρα. Δεν ξέρω γιατί. Το πως το είχαν στο μυαλό τους. Μόλις μου του είπαν εγώ γέλασα.

Τους είπα 'εντάξει παιδιά να κερδίσουμε και ας βάλει άλλος το γκολ'. Είχα να βάλω τόσο καιρό γκολ στο πρωτάθλημα. Δεν το πίστεψα εκείνη την στιγμή και δεν το πίστευα πως θα μπορούσε να γίνει. Ήταν λογικό από την στιγμή που είχα να σκοράρω τόσο μεγάλο διάστημα. Οι δυό τους όμως ήταν σίγουροι».

Στην συνέχεια εξήγησε και το πως λειτούργησε στην φάση του 1-1: «Ήταν μία πολύ ψηλή μπαλιά του Στάθη και είχα στο μυαλό μου πως έπρεπε να μείνω εκεί και να περιμένω την φάση. Είχα στο μυαλό μου την πιθανότητα να κάνει το λάθος ο τερματοφύλακας. Πιστεύω πως ο Ανέστης έκανε λάθος διότι δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά της μπάλας με το ύψος που πήρε και έτσι δεν μπόρεσε να την συγκρατήσει. Εγώ ήμουν εκεί και λειτούργησα γρήγορα για να σκοράρω. Ήταν σίγουρα μία πολύ μεγάλη νίκη και μία πολύ καλή στιγμή για μένα, την ομάδα, τον προπονητή και όλους μας, που παλέψαμε πολύ και σκληρά για να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Τι επιφυλλάσει όμως η συνέχεια; «Χαμηλά η μπάλα. Κάτω το κεφάλι. Πήραμε μία μεγάλη νίκη αλλά η δουλειά και η προσπάθεια συνεχίζεται. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και στον β' γύρο. Όλοι μας και ο προπονητής μας έχουμε κάνει πολλή και καλή δουλειά και πολύ μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι», τονίζει ο Τριποτσέρης που έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για την συνέχεια του Λεβαδειακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα