Η σχολή Ρέντη δίπλα στον άτυχο Γιώργο Σαρρή!

Η σχολή Ρέντη δίπλα στον άτυχο Γιώργο Σαρρή!

Δημήτρης Τομαράς
Η σχολή Ρέντη δίπλα στον άτυχο Γιώργο Σαρρή!

bet365

Την συμπαράστασή τους στον πιτσιρικά Γιώργο Σαρρή που χτύπησε πολύ σοβαρά έδειξαν με τον πλέον περίτρανο τρόπο τα παιδιά της σχολής του Ρέντη.
Πριν από λίγες εβδομάδες κατά την διάρκεια αγώνα της σχολής Ρέντη ο νεαρός Γιώργος Σαρρής είχε την ατυχία να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο πόδι του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει κάταγμα μηριαίου οστού και χειρουργήθηκε με επιτυχία. Οι συμπαίκτες του από την Σχολή μαζί με τον προπονητή τους Δημήτρη Κριμιτζά κάθε ημέρα ήταν στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στον Γιώργο και μάλιστα στα γενέθλια του -που συνέπεσαν με την παρουσία του στο νοσοκομείο- του έκαναν και πάρτι έκπληξη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα