Κ-20: Βέροια - Ολυμπιακός 0-4

Κ-20: Βέροια - Ολυμπιακός 0-4

Δημήτρης Τομαράς
Κ-20: Βέροια - Ολυμπιακός 0-4

bet365

Σε εξ' αναβολής αγώνα για την 9η αγωνιστική της Super League K-20 ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 της Βέροιας και κλείνει το 2015, όντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2015 η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αφού το μεσημέρι της Τρίτης επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 της Βέροιας σε εξ' αναβολής αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Super League K-20.
Η ομάδα των Πειραιωτών αποχαιρετά το 2015 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας να επιδείξει σε 13 παιχνίδια, 11 νίκες και 2 ισοπαλίες. Πρώτος σκόρερ και στο παιχνίδι με την Βέροια ήταν ο Θανάσης Ανδρούτσος ο οποίος σημείωσε 2 γκολ και ένα πέτυχε ο Γιάννης Λάτσι.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 24' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (χέρι αντιπάλου μέσα στην περιοχή) από τον Θανάση Ανδρούτσο ενώ διπλασίασε τα τέρματα του στο 39' με όμορφο σουτ του Γιάννη Λάτσι.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και σημείωσε και 3ο γκολ στο 51'. Ο Γιάννης Λάτσι πάσαρε στον Γιώργο Μανθάτη και αυτός με την σειρά του βρήκε μέσα στην περιοχή τον Θανάση Ανδρούτσο ο οποίος έστειλε την μπάλα με πλασέ στα δίχτυα για το 0-3. Στο 88΄ ο Ολυμπιακός σημειώνει και 4ο γκολ. Ο Αντώνης Φουάσης εκτελεί κόρνερ και ο Στάθης Λάμπρου με κεφαλιά "γράφει" το 0-4. Στο 90' αποβλήθηκε με κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) ο Κώστας Πλέγας.
Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν σημειώσει 44 γκολ και έχουν δεχτεί μόλις 3 σε 13 αγώνες και φυσικά είναι στην κορυφή και στις δυο κατηγορίες!
Ο τεχνικός της Νέων Βασίλης Βούζας μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε: "Ήταν ένα δύσκοο παιχνίδι το οποίο όμως καταφέραμε και κερδίσαμε έχοντας καλή απόδοση.Ο στοχος ήταν να κερδίσουμε για να είμαστε στην κορυφή στο φινάλε του 2015 και τον πετύχαμε. Τώρα τα παιδιά θα κάνουν διακοπές λίγες ημέρες για να ξεκουραστούν γιατί μας περιμένει μια πολύ δύσκολη αποστολή και το 2016. Στόχος μας σαφώς και είναι το Πρωτάθλημα αλλά το πιο σημαντικό είναι η βελτίωση των παιδιών μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει σ' αυτά τα παιδιά τα πιστεύει και εμείς οι προπονητές προσπαθούμε να τους παρέχουμε γνώσεις και να τους οδηγήσουμε στο σωστό δρόμο. Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Έχουμε δώσει ευκαιρίες σε πολλά παιδιά έως τώρα και βλέπουμε με χαρά πως αρχίζουν να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του συλλόγου. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και να μας βρει με υγεία το 2016".
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κατσιμήτρος, Σάλιακας (79' Λάμπρου), Νικολάου (71' Τσιλίκης), Τόλι, Βατουσιάδης, Πλέγας, Ρέτσος, Μανθάτης, Τζουμάκης (61' Φουάσης), Ανδρούτσος και Λάτσι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα