«Η Σάλα παίζει για τα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ»

Gazzetta team
«Η Σάλα παίζει για τα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ»

bet365

Η ώρα της ετήσιας γιορτής του ελληνικού Ποδοσφαίρου Σάλας έφτασε!

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου (6μ.μ.), στο κλειστό του Άλσους Βεΐκου του Δήμου Γαλατσίου, θα διεξαχθεί το 4ο ετήσιο ALL STAR GAME Ποδοσφαίρου Σάλας – 5Χ5, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας (ΠΕΠΣΣ), υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου».

Η εκδήλωση, πέρα από το παιχνίδι μεταξύ των καλύτερων του ελληνικού Ποδοσφαίρου Σάλας, θα έχει και πολλές εκπλήξεις.… Το παρών θα δώσουν, μεταξύ άλλων, παλαίμαχοι άσοι του κλασικού ποδοσφαίρου, μεγάλα ονόματα του παρελθόντος, που θα βοηθήσουν με την παρουσία τους το έργο της ΠΕΠΣΣ για τη συλλογή χρημάτων τα οποία θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Παρόντες θα είναι και οι παλαίμαχοι άσοι των σωματείων του Δήμου Γαλατσίου, καθώς και παλαίμαχοι διεθνείς με την εθνική ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας. Η βραδιά θα κλείσει με την απονομή των βραβείων «Futsal Best Of The Best Awards», που απονέμει κάθε χρόνο η ΠΕΠΣΣ στους διακριθέντες αθλητές της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας, στηρίζοντας την προσπάθεια της ΠΕΠΣΣ και του Δήμου Γαλατσίου να δώσουν μία νότα αισιοδοξίας και χαράς στα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ, μέσα στις γιορτινές μέρες που διανύουμε!

Χορηγός επικοινωνίας του 4ου ALL STAR GAME είναι η ΕΡΑσπορ 101,8, την οποία το Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ ευχαριστεί πολύ για την προώθηση της σημαντικής εκδήλωσης.

 

Τελευταία Νέα