Τσιντώτας: «Μάλλον δεν υπάρχει φάουλ στον Γιόχανσον»

Τσιντώτας: «Μάλλον δεν υπάρχει φάουλ στον Γιόχανσον»

Τσιντώτας: «Μάλλον δεν υπάρχει φάουλ στον Γιόχανσον»

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας δήλωσε πως μάλλον δεν υπάρχει φάουλ στο ακυρωθέν γκολ του Γιόχανσον, όμως θυμίζει και το πέναλτι που δεν δόθηκε νωρίτερα στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε στον Sport FM 94,6 για... 

-τη φάση που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (για δεύτερη φορά) ο Γιόχανσον, αλλά δίνει φάουλ ο διαιτητής: «Δεν έχω καταλάβει μέσα στο παιχνίδι τι γίνεται, μετά που είδα το βίντεο φαίνεται να υπάρχει επαφή, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Μάλλον δεν υπάρχει φάουλ. Αλλά υπάρχει και το πέναλτι νωρίτερα που δεν μας έχει δοθεί». 

-τα λάθη της ΑΕΚ και τον τρόπο που λειτούργησε η ομάδα του μετά το εις βάρος της, 1-0:«Υπήρχαν λάθη από τους παίκτες της ΑΕΚ. Ξέρουμε τα δυνατά μας σημεία, καταφέραμε και το κρατήσαμε στο 1-0 αρχικά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ. Το πιστεύαμε, ξεκινήσαμε κάνοντας άμυνα αρχικά και θέλαμε με κόντρα επιθέσεις να βρούμε τον Μάντζιο για να γίνει ό,τι καλύτερο στην επίθεση. Ωστόσο, πρώτα θέλαμε να κρατήσουμε πίσω, να μην δεχθούμε άλλο γκολ». 

-το αν υπήρχε άγχος στην ΑΕΚ και το τι της λείπει σαν ομάδα: «Υπήρχε άγχος και πίεση από τον κόσμο και αυτό λειτούργησε υπέρ μας. Δεν νομίζω ότι της λείπει κάτι. Όλες οι ομάδες έχουν τις κακές τους ημέρες. Είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ και θα βρει τον δρόμο της». 

-την πορεία της ομάδας του και το αν στοχεύει να παίξει στα play off: «Αυτό που έχουμε κάνει είναι ένα μικρό θαύμα. Είμαστε όλοι μαζί, μια οικογένεια. Στόχος μας από την αρχή της χρονιάς έτσι όπως ξεκινήσαμε, είναι η παραμονή. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, ο στόχος είναι η παραμονή. Είναι νωρίς ακόμα, έχουμε έναν ολόκληρο γύρο ακόμη». 

-την πολύ καλή παρουσία του Βαγγέλη Μάντζιου και το γεγονός ότι δεν έκανε την καριέρα που περίμενε ο πολύς κόσμος: «Είναι υπερπολύτιμος παίκτης, κάνει τα πάντα για εμάς. Γυρνάει πίσω, μαρκάρει και μοιράζει παιχνίδι. Είναι ο νούμερο ένα παίκτης για την ομάδα μας. Σε όλα τα παιχνίδια κρατάει πολύ ψηλά την απόδοση του. Είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας. Από εκεί και πέρα δεν μπορεί να τον κατακρίνει κανείς γι’ αυτά που κατάφερε». 

-τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Θέλω να έχω την απόδοση μου ψηλά και από εκεί και πέρα ό,τι καλό είναι να έρθει, ας έρθει. Είναι σημαντικό να είσαι ταπεινός, διότι ποδόσφαιρο είναι και όλα μπορεί να γίνουν».

Best of internet