Στη Ζυρίχη ο Κερζακόφ

Στη Ζυρίχη ο Κερζακόφ

Gazzetta team
Στη Ζυρίχη ο Κερζακόφ

bet365

Στην Ελβετία με τη φανέλα της Ζυρίχης μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θ' αγωνίζεται ο Αλεξάντερ Κερζακόφ.

Ο 33χρονος Ρώσος επιθετικός από τη Ρωσία, έμεινε ελεύθερος από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και επέλεξε να συνεχίσει επί ελβετικού εδάφους, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας λίγων μηνών με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου έως και το φινάλε της σεζόν.

«Είχα αρκετές προτάσεις για να συνεχίσω την καριέρα μου, αλλά με εξέπληξε ο τρόπος που με αντιμετώπισαν και με υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της Ζυρίχης.

Όταν μίλησα με τον πρόεδρο και τον προπονητή, μου είπαν ότι ναι μεν δεν είναι στο υψηλότερο επίπεδο το πρωτάθλημα της χώρας αλλά θα έχω τη δυνατότητα να ξαναμπώ άμεσα σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να παίζω συνέχεια» ήταν τα λόγια του Κερζακόφ που ανακοίνωσε και ο ίδιος τη μεταγραφή του μέσω social media.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα