«Φαντασιόπληκτα σενάρια για καυγάδες στην Ίντερ»

«Φαντασιόπληκτα σενάρια για καυγάδες στην Ίντερ»

Κώστας Ζάλιαρης
«Φαντασιόπληκτα σενάρια για καυγάδες στην Ίντερ»

bet365

Η διοίκηση της Ίντερ και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι διέψευσαν τα περί καυγάδων στ' αποδυτήρια της ομάδας μετά την ήττα (2-1) από τη Λάτσιο.

Δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν μετά το παιχνίδι των «νερατζούρι» με τους «λατσιάλι», το βράδυ της Κυριακής, ήθελε τους Στέφαν Γιόβετιτς και Ρομπέρτο Μαντσίνι να έχουν εμπλακεί σε λεκτική διαμάχη, τον Μάουρο Ικάρντι να καυγαδίζει με άλλον συμπαίκτη του, ενώ και ο Άντεμ Λιάγιτς φερόταν να συμμετέχει στην ένταση στ' αποδυτήρια της Ίντερ.

«Η Ίντερ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και φαντασιόπληκτα σενάρια έκαναν λόγο για πράγματα που ουδέποτε συνέβησαν στο εσωτερικό της ομάδας μας» ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας του Μιλάνου, ενώ, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ανέφερε:

Η Ιντερ εντυπωσιάζει και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στην Ιταλία. Σε απόδοση 7.50 στη Vistabet, το ενδεχόμενο να παραμείνει μέχρι τέλους στην πρώτη θέση.

«Απλά χάσαμε ένα παιχνίδι και αμέσως κυκλοφόρησαν αβάσιμα σενάρια για εντάσεις και φωνές. Είμαστε ακόμα στην κορυφή. Φόρτσα Ίντερ και Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα