Μπαρμπόσα: «Πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε εύκολα»

Gazzetta team
Μπαρμπόσα: «Πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε εύκολα»

bet365

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα αρνήθηκε τα περί διακοπών και τόνισε ότι οι παίκτες της ΑΕΚ πίστεψαν ότι έχοντας την υπεροχή στο παιχνίδι, θα έφταναν εύκολα στην νίκη.

«Σε καμία στιγμή μέσα στον αγώνα δεν είχαμε καλή απόδοση. Ίσως πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε εύκολα. Αυτό που κάναμε είναι να έχουμε την υπεροχή στην αρχή και πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε σχετικά… χαλαρά το παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση η ΑΕΚ αν θέλει να δείχνει την ανωτερότητά της δεν πρέπει να έχει αυτή τη συμπεριφορά. Κάναμε το αρκετό για να βάλουμε ένα γκολ, αλλά όχι τα απαραίτητα για να κερδίσουμε» δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Ερωτηθείς για το αν οι παίκτες της Ένωσης είχαν ήδη το μυαλό τους στις διακοπές, ξεκαθάρισε: «Δεν έχει καμία σχέση με τις διακοπές. Ήταν η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης που είχαμε. Να πάρουμε μάθημα απ' αυτό το παιχνίδι για το μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα