Πογιέτ: «Σήμερα κατάλαβα πολλά»!

Πογιέτ: «Σήμερα κατάλαβα πολλά»!

Γιώργος Τσακίρης
Πογιέτ: «Σήμερα κατάλαβα πολλά»!

bet365

Ο Πογιέτ μίλησε στους παίκτες μετά το ματς ενώ τον λόγο πήραν και οι Τζιμπούρ-Αραβίδης. Τα μηνύματα του Ουρουγουανού στους Κιτρινόμαυρους και η «συγγνώμη» του Κολοβέτσιου!

Ο αγώνας με τον Λεβαδειακό εξελίχθηκε σε σοκ για την ΑΕΚ καθώς υπέστη μια ήττα που... δεν φαινόταν πουθενά έτσι όπως κυλούσε το ματς. Ο Πογιέτ, βέβαια, είχε φροντίσει από το ημίχρονο να τονίσει στους παίκτες του ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και μετά την λήξη, με το 1-0 να έχει γίνει 1-2, αποφάσισε να τους στείλει διάφορα μηνύματα με όσα τους είπε στα αποδυτήρια.

«Σήμερα είναι μια πολύ κακή μέρα για εμάς. Ξέρω πολύ καλά τι έχει γίνει και σήμερα έμαθα πάρα πολλά για πολλούς από εσάς. Σήμερα θέλω να σας επισημάνω να δώσετε πολύ μεγάλη προσοχή από εδώ και στο εξής... Δεν θέλω να είμαι άδικος, θα δω ξανά το ματς αλλά η σημερινή μέρα μου δίδαξε πολλά. Δεν καταλαβαίνω γιατί παίξαμε έτσι... Κερδίζουμε ή χάνουμε μαζί ως ομάδα και αυτό δεν αλλάζει. Θέλω να μου πείτε κι εσείς τι θεωρείτε ότι έφταιξε. Ισως να φταίει και ο τρόπος που έστησα εγώ την ομάδα». Σε εκείνο το σημείο επενέβη ο Κολοβέτσιος, ο οποίος είπε: «Κόουτς θέλω να πω κάτι. Εχω ευθύνη και εγώ και θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί την ώρα που πιέζαμε για το δεύτερο γκολ έκανα το λάθος που έφερε το 1-2». Η τελευταία φράση του Κολοβέτσιου έφερε την "απάντηση" του Πογιέτ, ο οποίος επανέλαβε: «Ολοι μαζί κάνουμε λάθη, όλοι μαζί δουλεύουμε, όλοι μαζί νικάμε και όλοι μαζί χάνουμε».

Πλην του Πογιέτ, τον λόγο πήραν και οι Ραφικ Τζιμπούρ και Χρήστος Αραβίδης, με τον Αλγερινό να λέει: «Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι πρέπει να δίνουμε περισσότερα από όσα μπορούμε για την ομάδα. Ολοι έχουμε ευθύνη, το πιο σημαντικό όμως είναι να καταλάβουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την δουλειά».

Οσο για τον Αραβίδη, πρόσθεσε από την πλευρά του: «Σήμερα ήμασταν ένα μάτσο χάλια... Μπορεί να έγιναν κάποια προσωπικά λάθη αλλά όλοι φταίμε και αυτό έχει σημασία. Δεν μπορεί να έχουμε αυτή την εικόνα και πρέπει να καταλάβουμε ότι παίζουμε στην ΑΕΚ και όποιος παίζει στην ΑΕΚ είναι ο καλύτερος παίκτης και για αυτό είναι στην ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα